Τι κάνει έναν επαγγελματία στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ επιτυχημένο;

Τι κάνει έναν επαγγελματία στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ πραγματικά επιτυχημένο;

25-29 Ιουνίου MasterClass Week. Μην χάσεις το εκπαιδευτικό γεγονός του καλοκαιριού!
31/05/2018
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ & Διαφήμιση: Πώς μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου πιο αποτελεσματικά;
14/06/2018

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι ο μοναδικός κλάδος που αυτή τη στιγμή γνωρίζει άνθηση στην Ελλάδα και μάλιστα τεράστια. Παρόλα αυτά, δεν είναι ο ευκολότερος στο να ξεχωρίσεις πραγματικά για την ποιότητα της δουλειάς σου.

Αφενός γιατί υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που «δηλώνουν» επαγγελματίες στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χωρίς την απαραίτητη εξειδίκευση και αφετέρου γιατί είναι πολλές οι παγίδες που μπορεί να συναντήσεις στην αρχή σου.

Τι καθορίζει όμως την επαγγελματική επιτυχία;

Ας τα πάρουμε από την αρχή, η επιτυχία σου ως PMU Artist εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πρωταρχικό ρόλο παίζει όπως φυσικά φαντάζεσαι η εκπαίδευση στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Στο ξεκίνημά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική και να επιλέξεις μετά από πολλή σκέψη την σχολή που θα σου δώσει τις βάσεις. Οφείλεις να αναζητήσεις μία πιστοποιημένη σχολή με αναγνωρισμένο διδακτικό προσωπικό και καλή φήμη, με μεγάλο αριθμό αποφοίτων και επίσημο site όπου αναφέρεται με λεπτομέρεια η δομή και το περιεχόμενο των σεμιναρίων που προσφέρονται. Η Your Permanent Beauty Academy αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα εξειδικευμένης σχολής αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Επίσης, αποφοιτώντας από τη σχολή χρειάζεται να προμηθευτείς τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα σωστά αναλώσιμα προϊόντα. Οφείλεις από το ξεκίνημα κιόλας της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας να διαθέτεις επώνυμα προϊόντα και όχι αγνώστου προελεύσεως χρωστικές και βελόνες. Αυτά τα προϊόντα σίγουρα είναι πιο δελεαστικά και έχουν μικρότερο κόστος αλλά πρέπει να θυμάσαι πως από τα πρώτα σου κιόλας βήματα θα χτίσεις την καριέρα που ονειρεύεσαι. Γι’ αυτό στην Your Permanent Beauty Academy προτείνουμε πάντα προϊόντα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ που έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ποιότητας. Άλλωστε γι’ αυτό και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα ΒΙΟΤΕΚ που προέρχονται από την Ιταλία και είναι διαπιστευμένα.

Πρέπει πάντα να θυμάσαι πως το Ημιμόνιμου μακιγιάζ δεν χωρά «εκπτώσεις»!
Εάν επιθυμείς οι υπηρεσίες Ημιμόνιμου μακιγιάζ που προσφέρεις να είναι υψηλών προδιαγραφών, πρέπει οι επιλογές σου σε γνώσεις και εξοπλισμό να είναι ανάλογες.