Εσύ θα χάσεις το Master Class by Linda Paradis στις 28-29 Ιουνίου; | Your Permanent Beauty Academy

Εσύ θα χάσεις το Master Class by Linda Paradis στις 28-29 Ιουνίου;

Η Your Permanent Beauty Academy συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στη έκθεση Beauty Greece στο MEC Παιανίας
04/04/2018
Τί είναι ο ΣΕΜΜΕ και γιατί να γίνω μέλος;
17/04/2018

Μετά το πέρας του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου BB Congress και το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού, η διεθνούς φήμης Linda Paradis έρχεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας μετά από πρόσκληση της «Your Permanent Beauty Academy».
Στους κόλπους της Ακαδημίας μας μπορούν να παρακολουθήσουν το Master Class by Linda Paradis στις 28-29 Ιουνίου όσοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το συνέδριο αλλά κι όσοι έχουν επιπλέον ερωτήσεις και θέλουν να κάνουν 100% κτήμα τους την ασφαλή τεχνική αφαίρεσης τατουάζ χωρίς τη χρήση λέιζερ.

Η Linda Paradis, είναι η πρώτη παγκοσμίου φήμης εκπαιδεύτρια αφαίρεσης τατουάζ με μη επεμβατική τεχνική έχοντας συγχρόνως 25 χρόνια εμπειρία ως κλινική ιατρός.
Η τεχνική της “Tattoo Remoov” είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα και όσοι τη γνωρίζουν επενδύουν σε γνώση άρα και σε αύξηση της πελατείας τους.
Η Linda Paradis, ειδικός και εκπαιδεύτρια μικροχρωμάτωσης από το 1996 δημιούργησε μια καινοτόμα και απόλυτα ασφαλή μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ που βοηθά πολλούς ανθρώπους να απαλλαγούν από ακαλαίσθητα tattoo ή αποτυχημένο ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Το 2006, η Linda ανέπτυξε τη μοναδική μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ της, η οποία εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς τη χρήση λέιζερ ή επικίνδυνων χειρουργικών επεμβάσεων. Ο διαφοροποιητικός και σημαντικός παράγοντας με την τεχνική αφαίρεσης δερματοστιξιών της Linda βασίζεται στις βελόνες TR88RS που συνδυάζονται με το ειδικά διαμορφωμένο διάλυμα αφαίρεσης με ρΗ 10. Η τεχνική αυτή, δε δημιουργεί φλεγμονές ή ουλές στο δέρμα του πελάτη μετά τη διαδικασία αφαίρεσης.

Λίγα λόγια για το Masterclass:

Το Master Class by Linda Paradis έχει διάρκεια 20 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 Ιουνίου στην Αθήνα.

Θα διδάξει βήμα-βήμα τις 2 μοναδικές τεχνικές της:
1) TATTOO REMOOV – Αφαίρεση Μόνιμου Μακιγιάζ και Τατουάζ με την πρωτοποριακή τεχνική των 88 needles
2) ICY LIPS – Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών χωρίς περίγραμμα και αναισθητικό, με τις 88 βελόνες – μια νέα τεχνολογία παγκοσμίως πατενταρισμένη από την Linda Paradis!!!!

  • Θεωρία, πρακτική σε μπανάνες και φυσικά μοντέλα

Σε πρακτικό πλαίσιο υλοποιείται η θεωρητική γνώση σε φυσικά μοντέλα υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της Linda Paradis.

Παράλληλα, κάθε σπουδαστής έχει τη δυνατότητα 6μηνης παρακολούθησης και υποστήριξης μέσω διαδικτύου από τη Linda Paradis προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού συμβουλευτικά δύσκολα περιστατικά.

Μετά το πέρας των 20 ωρών, δίδεται όπως πάντα πιστοποιητικό παρακολούθησης στους επιμελείς σπουδαστές.

Οι μελλοντικοί σας εργοδότες ή και συνεργάτες, θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις τόσο εξειδικευμένες γνώσεις σας και τα προσόντα που αποκτήσατε δημιουργώντας το υπόβαθρο για νέες επαγγελματικές προοπτικές.

Στοιχεία επικοινωνίας για επιπλέον πληροφορίες και για να κλείσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο 2103000409 (καθημ. 10:00 – 18:00) ή στείλτε mail στο info@24beauty-academy.gr.

* – 10% για τα μέλη του ΣΕΜΜΕ