Η Your Permanent Beauty Academy συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στη έκθεση Beauty Greece στο MEC Παιανίας | Your Permanent Beauty Academy

Η Your Permanent Beauty Academy συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στη έκθεση Beauty Greece στο MEC Παιανίας

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Basic Course της Your Permanent Beauty Academy by Natalia Babenko 14-23/5
04/04/2018
Εσύ θα χάσεις το Master Class by Linda Paradis στις 28-29 Ιουνίου;
11/04/2018

Από τις 21-23 Απριλίου η Your Permanent Beauty Academy θα έχει το δικό της περίπτερο ομορφιάς (stand 055). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη καταξιωμένη κλαδική έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς, στην οποία και συμμετέχουμε για δεύτερη χρονιά μετά από το θερμό ενδιαφέρον των επισκεπτών μας.

Φιλοσοφία μας είναι να επενδύουμε σταθερά στη γυναικεία περιποίηση και στην εξιδανικευμένη γνώση γιατί στην οικογένειά μας θέλουμε επαγγελματίες με πολλές εξιδανικευμένες γνώσεις που υπερέχουν και διαφέρουν από τον ημιμαθή ανταγωνισμό.

Προσκαλούμε εσάς τους φιλόδοξους και φιλομαθείς επαγγελματίες της ομορφιάς να μάς επισκεφτείτε! Μάς αρέσει άλλωστε να κάνουμε νέους φίλους, να ανταλλάσουμε απόψεις και να συναντιόμαστε ξανά όσοι ήδη γνωριζόμαστε.

Επίσης, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσετε τα σεμινάρια που διοργανώνει η Ακαδημία μάς καθώς και τα νέα masterclass που θα πραγματοποιηθούν από διακεκριμένους επαγγελματίες pmu artists από το εξωτερικό σε προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Στα πλαίσια της παρουσίασης του ημιμόνιμου μακιγιάζ η ιδιοκτήτρια της Ακαδημίας κ. Natalia Babenko μαζί με τους συνεργάτες της, αναζητεί μοντέλα όπου μ’ ένα συμβολικό κόστος θα απολαύσουν επαγγελματικές υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ στα χείλη ή στα φρύδια.

Έτσι όλοι οι παρευρισκόμενοι θα δουν πώς γίνεται το ημιμόνιμο μακιγιάζ βήμα προς βήμα. Στη διάρκεια της 3ημερης έκθεσης θα παρουσιαστούν, επίσης, live masterclasses by Natalia Babenko της τεχνικής “Powdered Shading Eyebrows” πάντα με προϊόντα ημιμόνιμου μακιγιάζ Βiotek.

Μην ξεχνάτε πως το ημιμόνιμο μακιγιάζ στην Ελλάδα έχει αυξητική ζήτηση, δε γνωρίζει ανεργία και είναι μια επένδυση στην καριέρα και στα έσοδά σας.

Όπως πάντα- σε τιμές έκθεσης- μπορείτε να προμηθευτείτε τα κορυφαία Ιταλικά προϊόντα της Biotek, να γνωρίσετε τη γκάμα των ειδών της, τα νέα προϊόντα που συνεχώς προστίθενται αλλά και να λύσετε τυχόν απορίες σας σχετικά με τη χρήση.

Μην ξεχνάτε πως η δικτύωση και η γνώση είναι αυτή που κάνει τη διαφορά! Κατά συνέπεια μια βόλτα στο περίπτερό μας θα σάς δώσει την ευκαιρία να συναντηθείτε με συναδέλφους, να μάθετε νέες τεχνικές και βέβαια να εξοπλιστείτε με αναλώσιμα σε μια προνομιακή τιμή που ισχύει όσο διαρκεί η εν λόγω έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 3000 409.
Επίσης, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@24beauty-academy.gr