Γιατί να επιλέξω αναλώσιμα υλικά και εργαλεία της Biotek κι όχι κινέζικα που είναι πιο οικονομικά; Έχουν διαφορές; | Your Permanent Beauty Academy

Γιατί να επιλέξω αναλώσιμα υλικά και εργαλεία της Biotek κι όχι κινέζικα που είναι πιο οικονομικά; Έχουν διαφορές;

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ / 5-14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
19/12/2017
Ποιά είναι τα βήματα της οργάνωσης που πρέπει να κάνει ένας PMU Artist στις γιορτές για να μην πελαγώσει;
25/12/2017

Πράγματι, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν επιλογές οικονομικές που έρχονται κυρίως από την Κίνα. Ως δέλεαρ για να τα προτιμήσει ένας PMU Artist,  βασίζονται στη χαμηλή τιμή ή και σε πιο μεγάλη ποσότητα υλικών ανά προϊόν. Όμως, κρύβεται μια παγίδα που όλοι μας ξεχνάμε μπροστά σε μια προσφορά και ιδιαιτέρως χαμηλή τιμή. Ποιό είναι αυτό;   Το γεγονός πως δεν έχει γίνει ενδελεχής έλεγχος, δεν έχουν παρθεί οι ανάλογες εγκρίσεις και πιστοποιήσεις από φορείς που προασπίζουν την υγεία και έτσι ο κίνδυνος για αλλεργίες, μολύνσεις ή ακόμη και κακή εφαρμογή και διάρκεια είναι ορατός. Όσον δε αφορά στον εξοπλισμό μηχανημάτων αρκετές φορές έχουν μικρή διάρκεια ζωής, δεν έχουν εγγύηση και ανταλλακτικά.

Ευρωπαϊκά πιστοποιημένα  μηχανήματα και χρωστικές όπως της Ιταλικής εταιρίας BIOTEK ή μαϊμού από Ασιατικές αγορές , ίδιο δείχνει, σκέφτονται αρκετοί αισθητικοί.  Ποιός θα καταλάβει τη διαφορά;

Κι όμως… πολλοί δερματολόγοι και PMU Artists εικάζουν ότι η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων δερματίτιδας εξ επαφής, ερεθισμού οφείλεται μεταξύ άλλων και στη χρήση “ύποπτων” συστατικών στις χρωστικές.

Η δουλειά ενός επαγγελματία όσο καλή και να είναι αν δεν έχει εργαλεία και υλικά που να του διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη βεβαιότητα πως  όλα θα εξελιχθούν άριστα, δημιουργούν άγχος και αποπροσανατολισμό από τον κύριο στόχο που δεν είναι άλλος από ένα άριστο αποτέλεσμα που αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση. Ως γνωστών η  εμπιστοσύνη του πελάτη στο πρόσωπό σας, η διάκρισή σας μέσα από τον ανταγωνισμό  και η αύξηση της πελατείας σας είναι τα 3 βασικά ζητούμενα για κάθε επαγγελματία που έχει τη φιλοδοξία να εδραιωθεί και να έχει διάρκεια σ’ έναν κλάδο πολλά υποσχόμενο.

Είναι προτιμότερο να περιμένετε λίγο περισσότερο προκειμένου να αγοράσετε τα προϊόντα της ΒΙΟΤΕΚ που σ’ όλον τον κόσμο είναι τα πρώτα σε πωλήσεις και προτίμηση και να διασφαλίσετε πως το «δεξί σας χέρι» δε θα σας προδώσει ποτέ παρά να παίζετε τη δουλειά και τη φήμη σας στη «ρουλέτα». Άλλωστε,  η λίγο πιο τσιμπημένη τιμή δικαιολογείται απόλυτα λόγω των συνεχών ερευνών που κάνει η μητρική εταιρία ΒΙΟΤΕΚ, των εργαστηριακών ελέγχων και της άριστης ποιότητας που υπόσχεται και πραγματοποιεί.  Το φτηνό είναι και ακριβό μην το ξεχνάτε ποτέ!

Για πληροφορίες και παραγγελίες: www.eshop.24beauty-academy.gr ή στο 211 215 4527