γιατί να μάθετε την τεχνική Lash Lift | Your Permanent Beauty Academy

γιατί να μάθετε την τεχνική Lash Lift

Ποιο είναι το σωστό ξεκίνημα για έναν επαγγελματία PMU Artist;
22/05/2019
Microblading – Θεωρίες και Πραγματικότητα
05/06/2019

Είστε επαγγελματίας PMU ειδικός και θέλετε να μάθετε μια νέα τεχνική; Το Lash – Lift, είναι η ιδανική υπηρεσία, που θα σας φέρει περισσότερο κόσμο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σίγουρα έχετε πελάτισσες με κοντές βλεφαρίδες, ίσιες, χωρίς καμπυλότητα. Είναι οι ίδιες που έχουν δοκιμάσει τα πάντα, από πολλά υποσχόμενες μάσκαρες, μέχρι  ψαλιδάκια βλεφαρίδων. Οι «ανυπάκουες» βλεφαρίδες μπορεί να στέκονται για λίγο ψηλά, όμως η κατάληξη είναι πάντα η ίδια.

Αρκετές γυναίκες καταφεύγουν στα extensions.

Η αλήθεια είναι ότι ο όγκος και το μήκος της ψεύτικης βλεφαρίδας είναι καθηλωτικοί και εθιστικοί. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι ψεύτικες γιατί είναι δεμένες στη βάση των φυσικών, και δεν χρειαζόμαστε τον ίδιο χρόνο για να βαφτούμε, αφού τα μάτια μας είναι σχεδόν έτοιμα!

Από την άλλη, πρέπει να είμαστε προσεκτικές με τις κινήσεις στην περιοχή καθώς το τρίψιμο μπορεί να τα καταστρέψει. Από το χέρι μας επειδή κάτι μπήκε στο μάτι μας, το μαξιλάρι μας όπως κοιμόμαστε, ή ακόμα το βουρτσάκι της μάσκαρα.

Προτείνετε στις πελάτισσές σας το Lash – Lift

Ανόρθωση και καμπυλότητα, όπως αυτή που προσφέρουν τα extensions, κρατώντας τις φυσικές μας βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα έχει διάρκεια 4 -6 εβδομάδες. Όσο κρατά ένα καλοκαίρι και κάτι.. Δηλαδή, μπορείτε να προτείνετε την νέα σας τεχνική για καλοκαιρινή εμφάνιση, για ένα καλοκαίρι χωρίς make-up, για να εντυπωσιάζουν την παρέα τους με τη φυσική τους ομορφιά!

Μάθετε την τεχνική Lash – Lift στην ακαδημία μας και μαζί εκπαιδευτείτε και στο lash botox, μιά θεραπεία ενδυνάμωσης και σφριγυλότητας που θα λατρέψουν οι πελάτισσές σας!

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει και το ειδικό kit που σας δίνουμε την 1η, ώστε να εκπαιδευτείτε χρησιμοποιώντας τα σωστά, δικά σας, εργαλεία και αναλώσιμα!

https://24beauty-academy.gr/katastima/monoimero-seminario-lash-lift-and-botox-9-dekemvrioy-2019/

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103000409, ή επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook και βρείτε την αντίστοιχη  εκδήλωση.

https://www.facebook.com/pg/24beauty.academy/events/?ref=page_internal