Ποιο είναι το σωστό ξεκίνημα για έναν επαγγελματία PMU Artist; | Your Permanent Beauty Academy

Ποιο είναι το σωστό ξεκίνημα για έναν επαγγελματία PMU Artist;

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών – Πως να διαλέξεις το σωστό χρώμα
15/05/2019
γιατί να μάθετε την τεχνική Lash Lift
29/05/2019

Το κλειδί για μια σωστή καριέρα ως επαγγελματίας PMU Artist είναι η κατάλληλη εκπαίδευση και τα επαγγελματικά εργαλεία.

Η εκπαίδευση αφορά την σωστή μετάδοση γνώσης, εμπειρίας, καθώς και την καλλιέργεια δεξιοτήτων και ικανοτήτων.  Στην Your Permanent Beauty Academy, θα βρεις σεμινάρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, ειδικά σχεδιασμένα για αρχάριες και για επαγγελματίες.

Σεμινάρια της Ακαδημίας μας: 

Μη ξεχάσεις να προμηθευτείς αμέσως μετά την εκπαίδευσή σου τα απαραίτητα εργαλεία και αναλώσιμα για να ξεκινήσεις γρήγορα τις εφαρμογές. Οι πρώτες περιπτώσεις πελατών πιθανότατα να είναι κοντινά σου πρόσωπα. Όμως η ποιότητα της δουλειάς σου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι κατώτερη της φήμης που θέλεις να αποκτήσεις!

Ξεκινώντας την ενασχόλησή σου ως επαγγελματίας PMU Artist χρειάζεσαι να εξοπλιστείς με:

Τη μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να τη δώσεις στην επιλογή του κατάλληλου μηχανήματος. Ο δερμογράφος είναι το βασικό εργαλείο στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ και πρέπει να είναι υψηλών προδιαγραφών για να μπορεί να δημιουργεί διακριτικά και όμορφα αποτελέσματα. Το κόστος για ένα μηχάνημα με πολλές δυνατότητες είναι όντως υψηλό, όμως είναι μια σημαντική επένδυση που θα σε ανταμείψει μακροπρόθεσμα. Να θυμάσαι πως μπορεί να ξεκινάς από τα φρύδια αλλά γρήγορα θα εμπλουτίσεις τις υπηρεσίες σου με εφαρμογές σε χείλη και βλέφαρα. Με το κατάλληλο μηχάνημα θα μπορείς να έχεις τη μέγιστη απόδοση σε οποιαδήποτε περίπτωση, κάνοντας πάντοτε ποιοτική δουλειά.

Ο εξοπλισμός είναι το Α και το Ω στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ καθώς δερμογράφος από δερμογράφο διαφέρει.
Το σωστό μηχάνημα αποτελεί τη βασική επαγγελματική επένδυση και τα θεμέλια της καριέρας σου.

Related image
Γι’ αυτό οφείλεις να είσαι σίγουρη για την επιλογή των υλικών σου και καλό είναι να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά.
Στην Your Permanent Beauty Academy μπορείς να ενημερωθείς για τα κορυφαία προϊόντα ΒΙΟΤΕΚ (Μιλάνο) και φυσικά να τα προμηθευτείς με σημαντική έκπτωση.