Οι 4 λόγοι που θα πούμε ΌΧΙ σ’ έναν πελάτη | Your Permanent Beauty Academy

Οι 4 λόγοι που θα πούμε ΌΧΙ σ’ έναν πελάτη

Rouge Intense Biotek – νέες χρωστικές χειλιών σε 10 ζωηρά χρώματα, διάρκειας 6 μηνών!
09/11/2017
Τί είναι το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο for Microblading artists της Your Permanent Beauty Academy και ποιος μπορεί να συμμετέχει;
15/11/2017

Η ρήση πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο δεν ισχύει για το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Ο καλός επαγγελματίας δεν σκέφτεται τον πελάτη ως πορτοφόλι, αλλά ως άνθρωπο που έχει προσδοκίες και επιθυμεί μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ να ομορφύνει και να νιώσει καλά με τον εαυτό του.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια συνεργασία μεταξύ του πελάτη και της PMU Artist δεν μπορεί να ευοδωθεί. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

  1. Κακή επικοινωνία: η κακή χημεία με τον πελάτη καθώς και η διάθεσή του να κάνει κάτι το οποίο δε συνάδει με τους κανόνες και τις νόρμες της αισθητικής.
  2. Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες: όταν ο πελάτης επιθυμεί ένα αποτέλεσμα που θα δείχνει ψεύτικο και θα παραμορφώνει το πρόσωπο ή το σώμα του.
  3. Όταν υπάρχει ιατρικό ιστορικό που απαγορεύει ρητά μια συνεδρία ημιμόνιμου μακιγιάζ.
  4. Όταν υπάρχει ένα κακό αποτέλεσμα από tattoo ή κακό ημιμόνιμο μακιγιάζ. Εκεί, πρέπει να προβεί η PMU Artist σε αφαίρεση και στη συνέχεια να κάνει εκ νέου ημιμόνιμο μακιγιάζ. Η περίπτωση του να αποχρωματιστεί η περιοχή με χρωστική στο χρώμα του δέρματος δεν μάς βρίσκει σύμφωνους δεδομένου πως στη συνέχεια αποκτά ένα πράσινο χρώμα που είναι αντιαισθητικό.

Ο σωστός επαγγελματίας πρέπει να έχει υπομονή και διάθεση να αφουγκραστεί τις ανάγκες του πελάτη. Πρέπει, όμως, να μπορεί να αντισταθεί σε κάθε τι που είναι βλαπτικό για τον πελάτη και την εικόνα του ειδικού που τον καθιστά μη επαγγελματία. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η καλύτερη διαφήμιση είναι ο ίδιος ο πελάτης και το αποτέλεσμά του, μέσω της δικής μας βοήθειας.  Ένα φυσικό και  σχεδόν αδιόρατο για τους μη ειδικούς αποτέλεσμα  δείχνει πως η PMU Artist έχει ευαισθησίες, σέβεται τον πελάτη, γνωρίζει τη δουλειά της και ακολουθεί όλες τις νέες τεχνικές και εξελίξεις του χώρου.