Τί είναι το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο for Microblading artists της Your Permanent Beauty Academy και ποιος μπορεί να συμμετέχει; | Your Permanent Beauty Academy

Τί είναι το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο for Microblading artists της Your Permanent Beauty Academy και ποιος μπορεί να συμμετέχει;

Οι 4 λόγοι που θα πούμε ΌΧΙ σ’ έναν πελάτη
14/11/2017
Είμαι επαγγελματίας στις εφαρμογές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και έχω παρατηρήσει ότι τα χρώματα αποχρωματίζονται άσχημα. Τί φταίει και ποιά είναι η λύση;
21/11/2017

Όπως πολλές φορές έχουμε πει, η γνώση είναι επένδυση. Μέσω αυτής η /ο PMU Artist αποκτά πλούτο πληροφόρησης, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να αξιολογεί καλύτερα τα περιστατικά που διαχειρίζεται ή και να κάνει μίξη τεχνικών.

Το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο for Microblading artists της Your Permanent Beauty Academy αφορά έμπειρους επαγγελματίες που ήδη γνωρίζουν και χειρίζονται την τεχνική του Microblading. Μη ξεχνάς πως η προσπάθεια, η επιμονή , η σκληρή εργασία και η γνώση πάντα είναι αξιέπαινη και αποδίδει καρπούς.
Εισηγήτρια σεμιναρίου είναι η κ. Ναταλία Babenko,  ρωσικής καταγωγής medical degree PMUA & trainer και  ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια των Κέντρων Μόνιμης Ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert .

Γιατί να παρακολουθήσεις το σεμινάριο:

Γιατί η αγορά είναι ανταγωνιστική και η επιστήμη του ημιμόνιμου μακιγιάζ συνεχώς εξελίσσεται. Αν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις στην αγορά εργασίας θα διδαχτείς τις βασικές τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ Φρυδιών με δερμογράφο (μηχάνημα) που είναι και οι δημοφιλέστερες.
Το εν λόγω σεμινάριο, περιλαμβάνει τις τεχνικές “Τρίχα-Τρίχα”, “Ελαφρά Σκίαση” & “Full Natural”. Εμείς, πιστεύουμε πως  για να χαρακτηρισθεί κάποιος PMU Artist οφείλει να γνωρίζει άριστα και όλες τις τεχνικές τις οποίες και διδάσκουμε στην ακαδημία μας αλλά εφαρμόζουμε και στους πελάτες μας.

Λίγα λόγια για την κάθε τεχνική:

«Τρίχα-Τρίχα» (hair stroke): Η συγκεκριμένη τεχνική είναι μια από τις πιο δύσκολες και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες. Εκτελώντας σωστά την τεχνική «τρίχα-τρίχα» τα φρύδια θα φαίνονται τόσο φυσικά, που δε θα καταλαβαίνει σχεδόν κανένας ό,τι έχετε κάνει μόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια του πελάτη σας.

«Ελαφρά Σκίαση» (light shadow): Μέσω της ελαφριάς σκίασης στα φρύδια, το τελικό αποτέλεσμα  είναι σαν να έχετε ελαφρώς τονίσει τα φρύδια του πελάτη με μολύβι.  Προτιμάται σε περιστατικά με ομοιόμορφη τριχοφυΐα στα φρύδια, όπου πρέπει να τονίσουμε ή να τελειοποιήσουμε το σχήμα.

«Full Natural»: Η τεχνική «Full Natural» έχει επινοηθεί από την αισθητικό κ. Ναταλία Babenko και εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο κέντρο μόνιμης ομορφιάς Your Permanent Beauty Expert. Πρόκειται για ένα συνδυασμό των δύο παραπάνω τεχνικών («Τρίχα-Τρίχα» και «Ελαφρά Σκίαση») και απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία, προσδίδοντας maximum φυσικό αποτέλεσμα.

Πώς αποκτά κανείς εμπειρία και περνά από τη θεωρητική στην πρακτική κατάρτιση;

Κάθε σπουδαστής, κάνει πρακτική εξάσκηση σε 3 φυσικά μοντέλα, όπου το καθένα απ’ αυτά έχει όπως και ο κάθε πελάτης τα δικά του «προβλήματα». Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως μαθαίνουμε την αξιολόγηση του κάθε περιστατικού και εφαρμόζουμε αυτήν που ταιριάζει ανά περίπτωση.

Tip:
Για μεγαλύτερη εξοικείωση και άνεση με τις τεχνικές που θα διδαχτείτε, η Ακαδημία μας προτείνει να κάνετε πρακτική σε δικό σας πελατολόγιο (φίλους, συγγενείς και πελάτες σας).  Μόλις αποκτήσετε εμπειρία μπορείτε να διαφημίσετε τη δουλειά σας στα social media ώστε να αναπτύξετε το πελατολόγιό σας.
Αν το πιθυμείτε μπορείτε να περάσετε στο επόμενο κύκλο  εκπαίδευσης και να παρακολουθήσετε το Advanced course που περιλαμβάνει τεχνικές χειλιών και βλεφάρων.

Χρήσιμες πληροφορίες:
Διάρκεια: 30 ώρες
Κόστος: 1.200.00€ + ΦΠΑ 24%

Τα προϊόντα, εργαλεία, μηχανήματα και τα μοντέλα για την εκπαίδευση παρέχονται δωρεάν, ενώ μετά την εκπαίδευση μπορείτε να προμηθευτείτε μηχανήματα, αναλώσιμα και υλικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά www.eshop.24beauty-academy.gr σε προνομιακή τιμή.
Στο τέλος της εκπαίδευσης δίνεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και κουπόνι έκπτωσης για αγορά αναλώσιμων και εξοπλισμού.

Για πληροφορίες & κράτηση θέσης: 210 3000 409 ή 211 215 4527