Η Your Permanent Beauty Academy σας εύχεται καλό & δημιουργικό 2019!

Η Your Permanent Beauty Academy σας εύχεται καλό & δημιουργικό 2019!

Henna Brows Seminar by Your Permanent Beauty Academy! Δήλωσε συμμετοχή άμεσα για να εκπαιδευτείς στην πιο super hot τεχνική παγκοσμίως!
19/12/2018
Θέλεις να γίνεις μία από τις κορυφαίες eyelash extentionists; Παρακολούθησε το σεμινάριο One by Οne by Your Permanent Beauty Academy & Liountmila Vertikova.
16/01/2019

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Το 2019 είναι εδώ για τα καλά και έχει όλα τα φόντα για να είναι μια πολύ δημιουργική και ανανεωτική χρονιά για όλες μας. Ελπίζουμε να εκμεταλλεύτηκες την περίοδο των Γιορτών στο έπακρο, τόσο για να δουλέψεις όσο και για να ξεκουραστείς και να χαρείς τους αγαπημένους σου!

Η περίοδος των Γιορτών μπορεί να πέρασε αλλά εσύ δεν πρέπει να χαλαρώνεις! Τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να ανασυγκροτηθείς και να θέσεις νέους στόχους σε όλα τα επίπεδα. Στον επαγγελματικό τομέα η Your Permanent Beauty Academy μπορεί να σε βοηθήσει θυμίζοντάς σου πως πρωταρχικό βήμα για τη νέα χρονιά είναι να δεις τις ανάγκες σου και να προμηθευτείς όλα τα αναλώσιμα και υλικά που χρειάζεσαι ώστε να συνεχίσεις τη δυναμική σου πορεία.

Τηλεφώνησε καθημερινές 10.00 με 18.00 στο 210 3000 409 ή μπες στο eshop μας και κάνε online την παραγγελία ΒΙΟΤΕΚ για να προμηθευτείς έγκαιρα όλα όσα χρειάζεσαι για τις εφαρμογές σου!

Νέα Χρονιά, νέοι στόχοι και πολλή όρεξη για δουλειά και πρόοδο! Το 2019 μπορεί να είναι γεμάτο με όλα όσα φαντάζεσαι και περιμένεις αρκεί να έχεις ξεκάθαρο πλάνο και αφοσίωση!