Σεμινάριο One by Οne: γίνε & εσύ μία από τις κορυφαίες eyelash extentionists

Θέλεις να γίνεις μία από τις κορυφαίες eyelash extentionists; Παρακολούθησε το σεμινάριο One by Οne by Your Permanent Beauty Academy & Liountmila Vertikova.

Η Your Permanent Beauty Academy σας εύχεται καλό & δημιουργικό 2019!
09/01/2019
Η Your Permanent Beauty Academy σου παρουσιάζει το ΝΕΟ μηχάνημα – επανάσταση της BIOTEK: MAESTRO!
23/01/2019

Εάν ψάχνεις ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο τοποθέτησης extension βλεφαρίδων, τότε η μόνη επιλογή είναι το διήμερο πρόγραμμα One by one που διοργανώνει η Your Permanent Beauty Academy σε συνεργασία με την κορυφαία eyelash expert Liountmila Vertikova.

Πιο συγκεκριμένα, στις 4 & 5 Φεβρουαρίου 2019 στην ακαδημία μας στο Χαλάνδρι θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις ένα πλήρες σεμινάριο της τεχνικής One by One για αρχάριους. Θα διδαχθείς την απαραίτητη θεωρία και θα κάνεις ασκήσεις σε χαρτί και λατέξ. Ενώ θα ολοκληρώσεις την εκπαίδευσή σου κάνοντας εφαρμογή σε φυσικό μοντέλο και θα λάβεις πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η Your Permanent Beauty Academy δεν αποτελεί τυχαία την κορυφαία σχολή Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ. Συγκεντρώνει πάντα τα πιο αξιόπιστα και αναγνωρισμένα ονόματα για να προφέρει άριστη κατάρτιση που βασίζεται σε διεθνή πρότυπα εκπαίδευσης.

Μαζί με την Liountmila Vertikova δημιουργούμε τη νέα γενιά eyelash extentionists. Θέλεις να είσαι μία από αυτές;  Κάλεσε στο 210 3000 409 (καθημερινές 10:00-18:00) και μάθε πώς! Απομένουν δύο μόνο θέσεις για να κλείσει το τμήμα οπότε τώρα είναι η ευκαιρία σου!