Η YPBA σου παρουσιάζει το NEO μηχάνημα της BIOTEK: MAESTRO!

Η Your Permanent Beauty Academy σου παρουσιάζει το ΝΕΟ μηχάνημα – επανάσταση της BIOTEK: MAESTRO!

Θέλεις να γίνεις μία από τις κορυφαίες eyelash extentionists; Παρακολούθησε το σεμινάριο One by Οne by Your Permanent Beauty Academy & Liountmila Vertikova.
16/01/2019
Ο Φεβρουάριος ξεκινά δυναμικά στην Your Permanent Beauty Academy με το Basic Course Full Brow Training για αρχάριους!
30/01/2019

Στην Your Permanent Beauty Academy είμαστε τόσο ενθουσιασμένες που το Φλεβάρη επιτέλους θα υποδεχτούμε το MAESTRO, το νέο μηχάνημα της ΒΙΟΤΕΚ που δημιουργήθηκε εξολοκλήρου από κορυφαίο Ιταλό σχεδιαστή. Το MAESTRO διαθέτει μοναδικό design, είναι ακόμη πιο ασφαλές και απόλυτα αθόρυβο και δεν έχει κραδασμούς.

  

Το ALL IN ONE μηχάνημα MAESTRO  είναι ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος επαγγελματίας του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ γιατί:

  • έχει 2 στυλό (pens): Το soft και το strong που δουλεύουν με ίδιου τύπου βελόνες απλά χρησιμοποιούνται ανάλογα με το είδος εφαρμογής που επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε
  • έχει ασύρματο pedal
  • χαρίζει απόλυτο έλεγχο της αντίστασης του δέρματος και ανάλογα προσαρμόζει και την δύναμη με την οποία εισχωρεί η βελόνα
  • διαθέτει την πιο μεγάλη ποικιλία βελονών από κάθε άλλο μηχάνημα
  • λειτουργεί με τη νέα γενιά βελονών που διαθέτουν μηχανισμό προστασίας από αναρρόφηση χρώματος μέσα στο transmission, για ασφαλείς εφαρμογές
  • είναι κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές: φρύδια, χείλη, μάτια, ουλές, Areola, Trihopigmentation και Bioneedling (μεσοθεραπεία)

Το MAESTRO αποτελεί το απόλυτο μηχάνημα για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι η επένδυση που πρέπει και αξίζει να κάνεις καθώς θα δουλεύεις με απόλυτη ακρίβεια, σταθερότητα και ασφάλεια.

Το MAESTRO είναι εδώ και θα σας ενθουσιάσει! Η νέα εποχή του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ επιτέλους ξεκινά! Κάλεσε στο 210 3000 409 καθημερινές 10.00 με 18.00 και παράγγειλέ το έως 31 Ιανουαρίου για να προλάβεις την έκπτωση ύψους 700€ από τη ΒΙΟΤΕΚ!