Είμαι επαγγελματίας κομμώτρια/ης ή ασχολούμαι με την ονυχοπλαστική, μπορώ να εκπαιδευτώ στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και να προσθέσω και αυτή την υπηρεσία στο κατάστημά μου; | Your Permanent Beauty Academy

Είμαι επαγγελματίας κομμώτρια/ης ή ασχολούμαι με την ονυχοπλαστική, μπορώ να εκπαιδευτώ στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και να προσθέσω και αυτή την υπηρεσία στο κατάστημά μου;

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένας PMU Artist προκειμένου να διαπρέψει;
18/01/2018
Τί μπορώ να κάνω για να αισθάνομαι πιο σίγουρη/ος για την επιτυχία των εφαρμογών μου μετά την εκπαίδευσή μου στη σχολή;
25/01/2018

Η απάντησή μας είναι θετική αλλά υπό προϋποθέσεις.  Τί εννοούμε;

Να διαθέτεις μεράκι, υπομονή κι αγάπη για τον άνθρωπο:

Αν αγαπάς το επάγγελμα της PMU Artist, είσαι ταλαντούχα, επιμελής, έχεις καλαισθησία και μεράκι, τότε να προσθέσεις την υπηρεσία αυτή στο κατάστημά σου. Τί σου θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα και προϋπόθεση; Να είσαι σχολαστική, επιμελής και να μην το βλέπεις απλά ως μια κερδοφόρα υπηρεσία αλλά ως έναν τρόπο να προσφέρεις χαρά και ψυχική ανακούφιση.

Χώρος εργασίας και πιστοποίηση υγειονομική:

Καταρχάς να έχεις ένα χώρο με όλες τις πιστοποιήσεις υγειονομικού χαρακτήρα. Δεύτερον να είναι έτσι διαμορφωμένο το μαγαζί σου ώστε  η υπηρεσία αυτή να γίνεται απομονωμένα από τις άλλες σου επαγγελματικές δραστηριότητες δεδομένου πως θα χρειαστείς έναν πολύ καθαρό χώρο, κρεβάτι, ειδικό φωτισμό, τα εργαλεία σου και βέβαια ησυχία προκειμένου τόσο εσύ όσο και ο πελάτης/σα να είστε ήρεμοι.

Να κάνεις σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζ και βέβαια να παρακολουθείς επισταμένα όλες τις εξελίξεις και τεχνικές:

Η γνώση και η πρακτική εξάσκηση όπως είναι προφανές είναι απαραίτητη. Αυτό σημαίνει πως εκπαιδεύεσαι δίπλα στους leaders και αποκτάς τις γνώσεις που επιβάλλεται να γνωρίζεις σ’ όλες τις βαθμίδες. Πρώτα αποκτάς τις βασικές, κάνεις πολύ πρακτική και στη συνέχεια πολλά σεμινάρια. Μην ξεχνάς πως η προσπάθεια, η επιμονή, η σκληρή εργασία και η γνώση πάντα είναι αξιέπαινη κι αποδίδει καρπούς.
Για να χαρακτηρισθεί κάποιος PMU Artist και να προσθέσει την υπηρεσία ημιμόνιμου μακιγιάζ στους πελάτες του οφείλει να γνωρίζει άριστα όλες τις τεχνικές στο Ημιμόνιμο μακιγιαζ (φρύδια/χείλη/μάτια) οι οποίες και διδάσκονται στην Ακαδημία «Your Permanent Beauty Academy».
Στα σεμινάρια  της ακαδημίας οι σπουδαστές μαθαίνουν μέσω των φυσικών μοντέλων και όχι μόνο, να ξεχωρίζουν και να αξιολογούν με ασφάλεια το κάθε περιστατικό ώστε να επιλεγεί η ορθή τεχνική για τον κάθε πελάτη.

Να έχεις τα σωστά εργαλεία και πιστοποιημένες χρωστικές:

Προς αποφυγή αλλεργιών και αγοράς εξοπλισμού αναμφίβολης ποιότητας, θα σου προτείναμε να προμηθευτείς το PMU starting kit που περιλαμβάνει ό,τι  χρειαστείς στο ξεκίνημά σου. Πρόκειται δηλαδή για τον απολύτως βασικό εξοπλισμό του ημιμόνιμου μακιγιάζ που κάθε επαγγελματίας beauty expert θα χρειαστεί. Το εν λόγω kit μάς έρχεται απευθείας από την Ιταλία κι εμείς στην «Your Permanent Beauty Academy» είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της  «BIOTEK» σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email στα τηλέφωνα: 211 215 4527 / 210 3000 409 ή στο info@24beauty-academy.gr