Κλείσε θέση στο 2o Lash Lift & Botox Seminar που διοργανώνει η YPBA!

Κλείσε θέση στο δεύτερο Lash Lift & Botox Seminar που διοργανώνει η Your Permanent Beauty Academy!

2ο εντατικό σεμινάριο Henna Brows by Your Permanent Beauty Academy!
15/02/2019
Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ: εκπαιδεύσου στην Your Permanent Beauty Academy και απόκτησε μηχάνημα ΒΙΟΤΕΚ!
26/02/2019

To δεύτερο Lash Lift Seminar & Botox by Your Permanent Beauty Academy είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 στην ακαδημία μας στο Χαλάνδρι!

Μετά την επιτυχία του πρώτου, διοργανώνουμε και δεύτερο πρόγραμμα για να καλύψουμε την τεράστια ζήτηση. Πιστοί στην αρχή μας για ολιγομελή τμήματα, ακολουθούμε το μοτίβο «ιδιωτικού σεμιναρίου» ώστε κάθε μαθήτρια να αφομοιώνει όλη την απαραίτητη γνώση, χωρίς κενά ή απορίες. Στο One Day Lash Lift & Botox Seminar πέρα από ολοκληρωμένη θεωρία, πρακτική σε φυσικό μοντέλο και πιστοποιητικό παρακολούθησης, θα προμηθευτείς και το ολοκληρωμένο kit που επαρκεί για τουλάχιστον 30 εφαρμογές.

    

Γιατί να εκπαιδευτείς στο Lash Lift;

Γιατί αυτή η τεχνική αποτελεί βασικό κομμάτι της Ημι-μόνιμης ομορφιάς και είναι μεγάλο εργαλείο για κάθε επιτυχημένη Eyelash Extentionist. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να τονίσουν μόνο τις δικές τους βλεφαρίδες και όχι να βάλουν Extentions. Συνεπώς αν δεν μπορείς να δώσεις και αυτή την εναλλακτική στο κοινό σου, δεν είσαι ολοκληρωμένη επαγγελματίας.

  

Μέσα σε μία μέρα μπορείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου μαθαίνοντας σωστά το Lash Lift, την τεχνική βλεφαρίδων που σαρώνει παγκοσμίως! Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό μάθε γρήγορα περισσότερα στο 210 3000 409!