2ο εντατικό σεμινάριο Henna Brows by Your Permanent Beauty Academy!

2ο εντατικό σεμινάριο Henna Brows by Your Permanent Beauty Academy!

Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ χειλιών: Νέο FULL LIPS Masterclass by Ναταλία Babenko & Your Permanent Beauty Academy!
07/02/2019
Κλείσε θέση στο δεύτερο Lash Lift & Botox Seminar που διοργανώνει η Your Permanent Beauty Academy!
21/02/2019

Τα Henna Brows έχουν γίνει η νέα αγαπημένη υπηρεσία των γυναικών και η Your Permanent Beauty Academy σε προετοιμάζει για τη ραγδαία ζήτηση που θα συναντήσεις ως PMU Artist! Έτσι διοργανώνει το δεύτερο μονοήμερο, εντατικό σεμινάριο Henna Brows.

   

Το 2ο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στην ακαδημία Your Permanent Beauty Academy στο Χαλάνδρι και θα περιλαμβάνει ολοκληρωμένη θεωρία, πρακτική σε φυσικό μοντέλο καθώς και το πλήρες kit που επαρκεί για τουλάχιστον 180 εφαρμογές. Τέλος, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Γιατί να εκπαιδευτείς στα Henna Brows;

Γιατί η τεχνική Henna Brows είναι το μέλλον της Ημι-Μόνιμη Ομορφιάς. Όχι μόνο τονίζει το φυσικό σχήμα των φρυδιών με διακριτικό τρόπο για περίπου 2 εβδομάδες αλλά σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να εξυπηρετείς και τις γυναίκες που δεν είναι ακόμη έτοιμες να προχωρήσουν σε Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ.

Συμπλήρωσε τις γνώσεις στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις. Απόκτησε εξειδικευμένη και ακριβή γνώση από την Νο1 Σχολή στην Ελλάδα. Απομένουν λίγες θέσεις μόνο, τηλεφώνησε στο 210 3000 409 και δήλωσε συμμετοχή γρήγορα!