Νέο FULL LIPS Masterclass by Ναταλία Babenko & YPBA!

Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ χειλιών: Νέο FULL LIPS Masterclass by Ναταλία Babenko & Your Permanent Beauty Academy!

Ο Φεβρουάριος ξεκινά δυναμικά στην Your Permanent Beauty Academy με το Basic Course Full Brow Training για αρχάριους!
30/01/2019
2ο εντατικό σεμινάριο Henna Brows by Your Permanent Beauty Academy!
15/02/2019

Είσαι από τις PMU Artists που βλέπουν την ζήτηση για Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ στα χείλη να αυξάνεται συνεχώς; Τότε η Your Permanent Beauty Academy σου έχει τέλεια νέα! Μετά την τεράστια απήχηση του του πρώτου Masterclass Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ χειλιών FULL LIPS, διοργανώνουμε και 2ο στις 13 Μαρτίου 2019!

Το FULL LIPS Masterclass by Ναταλία Babenko θα σου δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ και να περάσεις στις εφαρμογές στα χείλη!

    

Όπως σε κάθε σεμινάριο της Your Permanent Beauty Academy, έτσι και σε αυτό το FULL LIPS Masterclass οι εκπαιδευόμενες θα εκπαιδευτούν και θα δουλέψουν με τα προηγμένα μηχανήματα και τις πιστοποιημένες χρωστικές της κορυφαίας ιταλικής εταιρία Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ ΒΙΟΤΕΚ. Ενώ θεωρία και πρακτική σε χαρτί –λάτεξ και 1 φυσικό μοντέλο είναι απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας του σεμιναρίου!

Εκμεταλλεύσου την τεράστια ευκαιρία να εκπαιδευτείς από τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες της χώρας! Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό επικοινώνησε στο 210 3000 409 καθημερινές 10:00 με 18:00 για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες!