Ποια είναι η Natalia Babenko και γιατί να επιλέξω τη Your Permanent Beauty Academy για την εκπαίδευσή μου; | Your Permanent Beauty Academy

Ποια είναι η Natalia Babenko και γιατί να επιλέξω τη Your Permanent Beauty Academy για την εκπαίδευσή μου;

Εκπαίδευση Ημιμόνιμου Μακιγιάζ / 20-25 Noεμβρίου / BASIC COURSE
03/10/2017
14 λόγοι που η Your Permanent Beauty Academy διαφέρει από τις άλλες σχολές
10/10/2017

Κάντε καριέρα PMU Artist  με τους leaders της αγοράς, ξεκινώντας τις σπουδές σας στο ημιμόνιμο μακιγιάζ  ή ολοκληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σας στη Your Permanent Beauty Academy. Όπως πολλές φορές μας έχουν πει οι απόφοιτοί μας οι σπουδές στην ακαδημία τους έδωσαν μα ευκαιρία να  καταπολεμήσουν  τη λαίλαπα  της ανεργίας γιατί προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση,  λόγω του υψηλού αναγνωρισμένου επιπέδου της.

Δικαίως είμαστε κορυφαίοι στην εκπαίδευση του ημιμόνιμου μακιγιάζ γιατί προσφέρουμε όλες τις γνώσεις σε θεωρητικό και πρακτικό πλαίσιο προκειμένου οι σπουδαστές μας να γνωρίσουν όλες τις περιπτώσεις δερμάτων και περιστατικών. Στόχος μας είναι έρθουν οι φοιτητές μας πιο κοντά στο πραγματικό χώρο εργασίας και σε καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και να πάρουν καίριες αποφάσεις, αξιολογώντας σωστά το κάθε περιστατικό και επιθυμία του πελάτη.

Τα σεμινάρια επιμελείται προσωπικά  η κ. Ναταλία Babenko με πάνω από 10.000 εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ στο ενεργητικό της. Γνώστρια όλων των τεχνικών με σπουδές προσωπολογίας και ημιμόνιμου μακιγιάζ στη Ρωσία  καθώς και σπουδές νοσηλευτικής δημιούργησε σεμινάρια για όλες τις βαθμίδες γνώσεων που καλύπτουν αρχάριους αλλά και ήδη υπάρχοντες επαγγελματίες στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Τα μαθήματα, απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους. Οι δε αρχάριοι εκπαιδευόμενοι,  δεν είναι απαραίτητο να είναι πτυχιούχοι αισθητικής ή να έχουν κάποιο εξοπλισμό. Οι σπουδαστές διδάσκονται μεταξύ άλλων κανόνες προσωπολογίας και σχεδιασμό των φρυδιών με βάση την ανατομία του προσώπου έτσι ώστε να είναι άψογα σχεδιασμένα, μαθαίνουν τις τονικές διαφορές και τους κανόνες της χρωματολογίας και τη δημιουργία του σωστού χρώματος ανά περίπτωση καθώς και όλες τις δημοφιλείς και βασικές τεχνικές.

Το ίδιο συμβαίνει και για τα σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών και βλεφάρων. Συνδυάζεται θεωρητική και πρακτική κατάρτιση καθώς κάθε σπουδαστής μαθαίνει πρακτικά να δουλεύει πρώτα σε χαρτί, μετά σε latex και τέλος σε 4 φυσικά μοντέλα με διαφορετικά προβλήματα, δυσκολίες και τύπους δέρματος.

Στόχος είναι οι σπουδαστές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να αντιμετωπίσουν περιστατικά που ομοιάζουν με πραγματικές περιπτώσεις που θα βρουν στο διάβα της καριέρας τους και να μπορούν με σιγουριά να συνδυάζουν τεχνικές που θα έχουν διδαχθεί, δίνοντας χαρά και ψυχική ανάταση στους πελάτες. Εν κατακλείδι στη  Your Permanent Beauty Academy εκπαιδεύονται οι άνθρωποι που έχουν πάθος με το ημιμόνιμο μακιγιάζ και θέλουν να ξεχωρίσουν και να διαπρέψουν σε ένα απαιτητικό και πολλά υποσχόμενο χώρο.

Όλες οι οδηγίες για τον εξοπλισμό και τα υλικά που θα χρειαστούν- μελλοντικά -δίδονται κατά την εκπαίδευση. Παράλληλα παρέχεται και το «KIT for starters» σε ειδική τιμή, για άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν την εξάσκηση του επαγγέλματος αμέσως μετά την βασική εκπαίδευση. Επίσης, στο τέλος του σεμιναρίου μαζί με το πιστοποιητικό σπουδών σε κάθε εκπαιδευόμενο δίδεται εκπτωτικό κουπόνι -10%, για όλα τα προϊόντα ημιμόνιμου μακιγιάζ Biotek (Milano).

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 210 3000 409 ή 211 215 4527
www.24beauty-academy.gr