14 λόγοι που η Your Permanent Beauty Academy διαφέρει από τις άλλες σχολές | Your Permanent Beauty Academy

14 λόγοι που η Your Permanent Beauty Academy διαφέρει από τις άλλες σχολές

Ποια είναι η Natalia Babenko και γιατί να επιλέξω τη Your Permanent Beauty Academy για την εκπαίδευσή μου;
05/10/2017
Από τί εξαρτάται η τελειότητα στην δουλειά σου;
12/10/2017

Στη σύγχρονη εποχή των ραγδαίων αλλαγών  στον τομέα της απασχόλησης ένας εργαζόμενος είναι πολύ πιθανό να αλλάξει πολλά επαγγέλματα  στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, προκειμένου να καταπολεμήσει την ανεργία.

Ο χώρος της αισθητικής αγγίζει μόλις  το 12%, της ανεργίας πράγμα που σημαίνει πως στον απαιτητικό  χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ, ένας πετυχημένος beauty artist θα εργάζεται χωρίς τη λαίλαπα της ανεργίας ως ελεύθερος επαγγελματίας, είτε σε ένα ινστιτούτο αισθητικής και ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Αυτό σημαίνει πως η Ακαδημία  ημιμόνιμου μακιγιάζ  Your Permanent Beauty Academy αποτελεί εκπαιδευτικό πρότυπο στο χώρο.  Στόχος της Ακαδημίας είναι να δώσει όλη τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στους αποφοίτους προκειμένου να βρουν εργασία  και καταξίωση στο απαιτητικό αντικείμενο του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Τί έχουν να κερδίσουν όσοι επιλέγουν να σπουδάσουν  στη Your Permanent Beauty Academy και γιατί αποτελεί κορυφαία επιλογή;

 1. Θα έχετε ακούσει τη φράση value for money. Αυτό σημαίνει πως τα δίδακτρά σας πιάνουν «τόπο» 100% γιατί το επίπεδο των σπουδών είναι πολύ υψηλό και συμπεριλαμβάνει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.
 2. Υπάρχει ευέλικτος τρόπος πληρωμής διδάκτρων (κάθε σεμινάριο έχει διαφορετικό κόστος. Για κάνει μια κράτηση θέσης ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταβάλει το 30% του ποσού ενώ το υπόλοιπο του ποσού θα πρέπει να δοθεί την 1η ημέρα της έναρξης του σεμιναρίου. Υπάρχει και η δυνατότητα κράτησης της θέσης έως και 1 μήνα πριν (Early Booking), στην οποία ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να κερδίσει έκπτωση 15%, εξοφλώντας ολόκληρο το ποσό).
 3. Επιμελείται τα σεμινάρια και διδάσκει η ιδιοκτήτρια κ. Ναταλία Babenko CEO & Beauty Expert δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και στα μυστικά του επαγγέλματος προσφέροντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
 4. Διδάσκονται διάφορες  τεχνικές που είναι απαραίτητες για να ασχοληθείτε  με το ημιμόνιμο μακιγιάζ  και αν χρειαστεί να μπορείτε να τις εφαρμόσετε συνδυαστικά, ανάλογα με το κάθε περιστατικό.
 5. Τα τμήματα είναι σχεδιασμένα σε βαθμίδες ώστε τόσο ένας αρχάριος όσο και ένας επαγγελματίας να μπορούν να τα παρακολουθήσουν:
  – για αρχάριους Basic Course
  – για προχωρημένους Advanced Course
  – πρόγραμμα για μετεκπαίδευση των Microblading Artists στην κλασική μέθοδο ημιμόνιμου μακιγιάζ που γίνεται με μηχάνημα (δερμογράφο).
  MasterClasses για επαγγελματίες
 6. Δεν εμπλέκονται σπουδαστές διαφορετικού επιπέδου στα εκπαιδευτικά σεμινάρια με αποτέλεσμα το επίπεδο να είναι πολύ υψηλό αλλά απολύτως κατανοητό στους σπουδαστές γιατί τα σεμινάρια απευθύνονται είτε σε αρχάριους είτε σε προχωρημένους PMU artists
 7. Τα σεμινάρια είναι ολιγομελή και ταχύρυθμα που σημαίνει πως άμεσα αποκτάτε γνώση και εμπειρία, ώστε να βγείτε εφοδιασμένοι με προσόντα στην αγορά εργασίας.
 8. Όλα τα προϊόντα ημιμόνιμου μακιγιάζ που θα χρειαστούν στο πλαίσιο των σεμιναρίων δίδονται δωρεάν κατά την εκπαίδευση.
 9. Σε θεωρητικό πλαίσιο διδάσκονται: οι βασικοί  κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, η δημιουργία  τέλειου σχήματος με βάση τα  χαρακτηριστικά του προσώπου, κανόνες της προσωπολογίας (τα πρότυπα ομορφιάς, τις γραμμές και την ανάλυση προσώπου, τις τεχνικές για εξισορρόπηση αδύνατων και δυνατών σημείων ενός προσώπου, χρωματολογία κλπ).
 10. Σε πρακτικό πλαίσιο διδάσκονται: πρακτική σε χαρτί, latex και 4 φυσικά μοντέλα με στόχο οι αυριανοί επαγγελματίες να ξεχωρίζουν και να αξιολογούν με ασφάλεια το κάθε περιστατικό ώστε να επιλεγεί η ορθή τεχνική για τον κάθε πελάτη .
 11. Οι αυριανοί PMU artists μέσω της δομής του σεμιναρίου αποκτούν αυτοπεποίθηση ώστε να λαμβάνουν πρωτοβουλία και καίριες αποφάσεις με σκοπό να ομορφαίνει ο πελάτης και να λαμβάνει τις κατάλληλες υπηρεσίες που αρμόζουν στην περίπτωσή του.
 12. Δίδεται πιστοποιητικό σπουδών στους επιμελείς σπουδαστές.
 13. Παρέχεται το «KIT for starters» σε ειδική τιμή, για άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν την εξάσκηση του επαγγέλματος αμέσως μετά την βασική εκπαίδευση.
 14. Μετά το πέρας των σεμιναρίων δίδεται εκπτωτικό κουπόνι -10% για την αγορά εξοπλισμού και υλικών, διάρκειας ενός έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε στο 210 3000 409 ή 211 215 4527

www.24beauty-academy/seminaria