Ποια είναι τα εργαλεία φρυδιών για κάθε επαγγελματία ομορφιάς; | Your Permanent Beauty Academy

Ποια είναι τα εργαλεία φρυδιών για κάθε επαγγελματία ομορφιάς;

Τί είναι τα προϊόντα ημιμόνιμου μακιγιάζ Biotek; Παρέχουν πιστοποίηση; Πού μπορώ να τα προμηθευτώ;
02/11/2017
Rouge Intense Biotek – νέες χρωστικές χειλιών σε 10 ζωηρά χρώματα, διάρκειας 6 μηνών!
09/11/2017

Όπως έχουμε πολλές φορές αναφέρει τα φρύδια είναι το κάδρο των ματιών μας. Σε κάθε πρόσωπο ταιριάζει ένα συγκεκριμένο σχήμα προκειμένου να εναρμονίζεται πλήρως με τα μάτια και τη δομή του προσώπου μας.   Αν αντιλαμβανόμαστε το πρόσωπό μας, ως έναν όμορφο πίνακα ζωγραφικής, που μπορούμε με γραμμικά σχέδια να το αναδείξουμε, τότε το άρθρο αυτό αφορά όλους τους επαγγελματίες αισθητικής.

Μία λάθος κίνηση, μία τρίχα παραπάνω ή μία τρίχα λιγότερη, και το τόξο του φρυδιού χάλασε με αποτέλεσμα να αλλοιώνει το συνολικό αποτέλεσμα και την «αρχιτεκτονική» τους  πράγμα που ναι μεν είναι αναστρέψιμο αλλά η αποκατάσταση θέλει χρόνο και υπομονή. Αν μάλιστα αναφερόμαστε στο ημιμόνιμο μακιγιάζ εκεί το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι και ολέθριο.

Για το λόγο αυτό, έχουμε δύο βασικά εργαλεία. Το ένα είναι το ξυλάκι μέτρησης φρυδιών που είναι  brand name by Natalia Babenko και το άλλο εργαλείο είναι ο διαβήτης μέτρησης φρυδιών.

Τα εν λόγω εργαλεία,  απευθύνονται σε κάθε επαγγελματία που απευθύνεται με την αισθητική του προσώπου είτε είναι ειδικός ημιμόνιμου μακιγιάζ, makeup artist, είτε απλά κάνει σχηματισμό φρυδιών με κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι.

Το ξυλάκι και ο διαβήτης συμβάλουν στο να μετράει σωστά τις αποστάσεις, τα μεγέθη των φρυδιών διασφαλίζοντας πως το αποτέλεσμα συνάδει απόλυτα με τις γραμμές του κάθε προσώπου.

Τα εν λόγω εργαλεία μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο www.eshop.24beauty-academy.gr