Τί είναι τα προϊόντα ημιμόνιμου μακιγιάζ Biotek; Παρέχουν πιστοποίηση; Πού μπορώ να τα προμηθευτώ; | Your Permanent Beauty Academy

Τί είναι τα προϊόντα ημιμόνιμου μακιγιάζ Biotek; Παρέχουν πιστοποίηση; Πού μπορώ να τα προμηθευτώ;

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ / 04-09 Δεκεμβρίου / BASIC COURSE
01/11/2017
Ποια είναι τα εργαλεία φρυδιών για κάθε επαγγελματία ομορφιάς;
07/11/2017

Η Biotek είναι παγκόσμιος ηγέτης στο ημιμόνιμο μακιγιάζ με προϊόντα και τεχνικές  που εκτείνονται  30 χρόνια πίσω. Το 2015, επένδυσε εκατομμύρια για την επέκταση του ερευνητικού και παραγωγικού δυναμικού της και συνεχίζει να αναπτύσσει συνεχώς τεχνολογίες και προϊόντα για το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Η μητρική εταιρία στην Ιταλία,  έχει δημιουργήσει μηχανήματα και εξοπλισμό  υψηλών προδιαγραφών που ασφαλώς και παρέχουν πιστοποίηση για να σάς βοηθήσουν να μάθετε, να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας με τα καλύτερα εφόδια.

Το Professional kit, θα σας βοηθήσει να  ξεκινήσετε  την καριέρα σας- μετά την αποφοίτησή σας- και θα σάς εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα. Διαθέτει όλα τα βασικά προϊόντα που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την κάθε περίπτωση  που θα αναλάβετε καθώς και ένα πλήρες φάσμα προμηθειών για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επαγγελματικές συσκευές, βελόνες και χρωστικές ουσίες που υποστηρίζονται από ένα σύστημα που ανταποκρίνεται με συνέπεια στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και συνέπειας παρέχοντας πιστοποιητικό CE.

H επώνυμη Ιταλική εταιρία, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα, προϊόντα & αναλώσιμα ημιμόνιμου μακιγιάζ, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής των κατάλληλων προϊόντων στον κάθε επαγγελματία.

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.eshop.24beauty-academy.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα & αναλώσιμα Ημι-μόνιμου Μακιγιάζ BIOTEK (Μilano) ή καλέστε στο 211 215 45 27 / 210 3000 409