Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι για το 2018; | Your Permanent Beauty Academy

Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι για το 2018;

Ποιά είναι τα βήματα της οργάνωσης που πρέπει να κάνει ένας PMU Artist στις γιορτές για να μην πελαγώσει;
25/12/2017
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΛΕΦΑΡΩΝ & ΧΕΙΛΙΩΝ / 26-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
28/12/2017

Σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούμε το 2018. Στο τέλος κάθε χρονιάς θέτουμε τους στόχους μας και κάνουμε μια αυτοκριτική σε σχέση με τον εαυτό μας, τα «θέλω» μας και τις προσωπικές μας ανάγκες.  Αν ανήκεις στην κατηγορία του ανθρώπου που σκέπτεται τί να κάνει επαγγελματικά -προκειμένου να έχεις εργασία και να ξορκίσεις την ανεργία ώστε να μπορέσεις να κερδίζεις τη ζωή σου με αξιοπρέπεια αλλά και δημιουργικότητα – ίσως θα πρέπει να εξετάσεις την εκδοχή να σπουδάσεις PMU Artist.

Πρόκειται- όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές- γι’ ένα επάγγελμα με προοπτικές που δεν υπόκεινται στην ανεργία. Το κόστος επένδυσης σπουδών αλλά και εξοπλισμού δεν είναι απαγορευτικό και η απόσβεση των χρημάτων γίνεται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Προκειμένου να σπουδάσεις PMU Artist, θα πρέπει να αγαπάς τον άνθρωπο, να χαίρεσαι με τη χαρά του και βέβαια να έχεις γούστο, να είσαι της λεπτομέρειας άνθρωπος και  να διαθέτεις έφεση στα χέρια.  Από κει και πέρα η σωστή επιλογή μιας σχολής αλλά και η πρακτική εξάσκηση καθώς και τα ορθά αναλώσιμα και μηχανήματα θα σε βοηθήσουν και θα συμβάλουν στην εξέλιξή σου.

Αλλά και εσύ που είσαι ήδη PMU Artist, θα πρέπει να παρακολουθείς συνεχώς σεμινάρια και να επιμορφώνεσαι.  Η επιστήμη του ημιμόνιμου μακιγιάζ συνεχώς εντάσσει νέες μεθόδους, καινούργιες τεχνικές και υλικά  και εσύ δεν πρέπει να μην τα γνωρίζεις και να μην τα ενστερνιστείς.

Τα προγράμματα εκμάθησης  ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Your Permanent Beauty Academy είναι αξιολογημένα – πιστοποιημένα και εγγυώνται όλη τη θεωρητική και πρακτική γνώση που πρέπει να έχεις προκειμένου να ενταχθείς αμέσως στην αγορά εργασίας.

Στη σελίδα μας (www.24beauty-academy.gr) θα μπορέσεις να πληροφορηθείς για όλα τα σεμινάρια, την τιμή τους και όσα χρειάζεται να διδαχτείς. Επίσης, θα δεις τί υλικά θα χρειαστείς προκειμένου να  αγοράσεις στη συνέχεια τον εξοπλισμό και τα αναλώσιμα της κορυφαίας Ιταλικής εταιρίας ΒΙΟΤΕΚ.

Γιατί να μην εκπαιδευτείς με τους κορυφαίους;  Είσαι η προτεραιότητά μας και θέλουμε να πετύχεις.
Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος για το 2018!