Πώς επηρεάζεται η δουλειά ενός PMU Artist από τις βελόνες, τις χρωστικές και τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί και εμπιστεύεται; | Your Permanent Beauty Academy

Πώς επηρεάζεται η δουλειά ενός PMU Artist από τις βελόνες, τις χρωστικές και τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί και εμπιστεύεται;

MΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ for Microblading Artists / 22-24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
28/11/2017
Θέλω να αγοράσω ένα δερμογράφο για να ξεκινήσω να εργάζομαι. Τί μου προτείνετε;
05/12/2017

Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για έναν επαγγελματία να μπορεί να έχει τα κατάλληλα εφόδια που θα του εγγυηθούν ένα αποτέλεσμα που θα τον καθιστά περήφανο.  Μην ξεχνάμε πως η καλύτερη διαφήμιση είναι ο ευχαριστημένος πελάτης και το αποτέλεσμα της δικής μας παρέμβασης να δίνει χαρά και αυτοπεποίθηση.  Ο ικανοποιημένος πελάτης πάντα μάς διαφημίζει και μάς φέρνει πελατεία.

Όπως στον πόλεμο δεν πάμε χωρίς όπλα ή με αμφίβολης ποιότητας έτσι κινούμαστε και κατά την ώρα της δουλειάς μας.

Η επένδυσή μας σε εξοπλισμό και υλικά πιστοποιημένα  αποτελούν σύμμαχο στη δουλειά μας, δημιουργώντας μας ασφάλεια και εμπιστοσύνη προκειμένου να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Γιατί  να αγοράσω  εργαλεία και αναλώσιμα της BIOTEK και όχι μιας άλλης εταιρίας;

Η σχέση ποιότητας τιμής (value for money) είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Ο τεχνικός μας εξοπλισμός (δερμογράφος έχει εγγύηση 1ος έτους) και οι χρωστικές είναι απαλλαγμένες από τοξικές ουσίες.  Υποαλλεργικές και πιστοποιημένες διασφαλίζουν ορθό- χωρίς επιπλοκές και με διάρκεια- αποτέλεσμα.  Επιπλέον πρόκειται για ό,τι πραγματικά χρειάζεται ο επαγγελματίας προκειμένου να αισθανθεί ασφαλής για την ποιότητα των υπηρεσιών του, απαλλάσσοντάς τον από κακοτοπιές και άσκοπες αγορές.

H επώνυμη Ιταλική εταιρία ΒΙΟΤΕΚ, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα, προϊόντα & αναλώσιμα ημιμόνιμου μακιγιάζ, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής των κατάλληλων προϊόντων στον κάθε επαγγελματία.

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.eshop.24beauty-academy.gr ή καλέστε στο 211 215 45 27 / 210 3000 409.