Θέλω να αγοράσω ένα δερμογράφο για να ξεκινήσω να εργάζομαι. Τί μου προτείνετε; | Your Permanent Beauty Academy

Θέλω να αγοράσω ένα δερμογράφο για να ξεκινήσω να εργάζομαι. Τί μου προτείνετε;

Πώς επηρεάζεται η δουλειά ενός PMU Artist από τις βελόνες, τις χρωστικές και τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί και εμπιστεύεται;
29/11/2017
Microblading Kit της Βiotek. Tί περιλαμβάνει και που μπορώ να το αγοράσω;
07/12/2017

Ένας καλός δερμογράφος αποτελεί επένδυση στον εξοπλισμό ενός  PMU Artist. Η BIOTEK διαθέτει πολλά μηχανήματα Ημιμόνιμου μακιγιάζ καθώς  βρίσκεται διεθνώς  -ως leader-  πάνω από 30χρόνια.  Όποιο μηχάνημα και αν επιλέξετε,  συνδυάζει τη ποιότητα και τη διάρκεια ορθής λειτουργίας με αποτέλεσμα να σάς δώσει το περιθώριο να επικεντρωθείτε μόνο στη δουλειά σας  και στις λεπτομέρειές της. Δε θα σάς προδώσει ποτέ καθότι απευθύνεται σε επαγγελματίες και  γι’ αυτό και συνιστάται και πωλείται αποκλειστικά στην Ελλάδα  από την Your Permanent Beauty Academy.

Η Ιταλική εταιρία  BIOTEK διαθέτει πολλά μηχανήματα Ημιμόνιμου μακιγιάζ καθώς βρίσκεται στο  χώρο πάνω από 30χρόνια. Εμείς προτείνουμε  είτε το Stilus Evo Kit, είτε το Pratika Kit κι εσείς ανάλογα με τις ανάγκες σας -ως αυριανοί επαγγελματίες ή εν δυνάμει επαγγελματίες- και την οικονομική σας ευχέρεια μπορεί να επιλέξετε.

Να θυμάστε, βέβαια, πως η επένδυση σε μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών αξίζει πάντα ακόμη και αν στη δεδομένη στιγμή πιεστείτε οικονομικά. Είναι αγορές που θα αποτελούν εργαλείο και «δεξί χέρι» του επαγγελματία για πολλά χρόνια  και εδώ δε χωρούν εκπτώσεις στις επιλογές.

Κατά τις σπουδές σας στην Your Permanent Beauty Academy η/ο κάθε εκπαιδευόμενη/ος  έκανε εφαρμογές και εξάσκηση με τους δερμογράφους της BIOTEK καθώς και τα αναλώσιμα όπως χρωστικές κλπ.  Έμπρακτα, λοιπόν,  διαπιστώσατε την ποιότητά τους ώστε να μη χρειαστεί να έχετε διλήμματα.

 

Ας δούμε τί περιλαμβάνει το κάθε kit:

Stilus Evo Kit: Πρόκειται για  ένα από τα καλύτερα μηχανήματα της Biotek και υπόσχεται υψηλή απόδοση. Είναι εύκολο στη χρήση και έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει στους επαγγελματίες ευελιξία καλύπτοντας όλες τις εφαρμογές σε πρόσωπο και σώμα. Το μενού της κονσόλας θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος για την κάθε εφαρμογή, βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα στο Μόνιμο μακιγιάζ.
Ισχυρό, αλλά ταυτόχρονα απαλό για το δέρμα χωρίς να το τραυματίζει και διαθέτει τέλεια στεγανοποίηση.
Το Stilus Evo Kit διαθέτει 15 επιλογές βελονών (cartridges) δίνοντας τη δυνατότητα στον ειδικό να επιλέξει ανάλογα με τις εφαρμογές του.

Τί συμπεριλαμβάνει το Stilus Evo Kit;

 • Ψηφιακή κονσόλα Stilus Evo
 • Στυλό Stilus Evo
 • Πεντάλ on-off
 • Kαλώδιο σύνδεσης
 • Τροφοδοσία 115 – 230 V
 • Διεθνής εγγύηση 12 μηνών
 • Πιστοποιητικό CE

Pratika Kit: Πρόκειται για τη  NEA συσκευή Ημιμόνιμου μακιγιάζ που σχεδιάστηκε από τη Biotek για να καλύψει τις ανάγκες εκείνων που θέλουν να αγοράσουν ένα επαγγελματικό μηχάνημα για όλες τις εφαρμογές του προσώπου, άριστης ποιότητας αλλά  σε πιο προσιτή τιμή.
Η εν λόγω συσκευή χρησιμοποιεί αποστειρωμένες βελόνες (cartridges) μίας χρήσης. Διαθέτει ψηφιακή κονσόλα που προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο της ταχύτητας, επιτρέποντας την ομαλή και ανώδυνη διαδικασία του Ημιμόνιμου μακιγιάζ τόσο από τους αρχάριους όσο και από τους έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου. Η χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο για να προσφέρει ελαφρύ βάρος και βελτιωμένη απαγωγή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 επιλογές βελονών (cartridges) ανάλογα με την εφαρμογή που θέλετε να κάνετε.

Τί συμπεριλαμβάνει το  Pratika Kit;

 • Στυλό Pratika
 • Πεντάλ on-off
 • Καλώδιο σύνδεσης
 • Τροφοδοσία 110-240 V
 • Διεθνής εγγύηση 12 μηνών
 • Πιστοποιητικό CE

Πώς μπορώ να πληρώσω το PMU μηχάνημα της BIOTEK που θα επιλέξω;

Μπορείς να δώσεις μια προκαταβολή (30% ), ώστε να καπαρώσεις την αγορά σου. Στη συνέχεια η ολική αποπληρωμή γίνεται με την παράδοσή του. Μπορείς να πληρώσεις με μετρητά, χρεωστική κάρτα POS ή πιστωτική  σε 6 άτοκες δόσεις.  Το μηχάνημα το παραλαμβάνεις μετά το πέρας 5-7 εργάσιμων ημερών. Μην ξεχνάς πως δικαιούσαι μετά το πέρας των σεμιναρίων κουπόνι έκπτωσης -10% για τις όποιες αγορές σου.

Πού μπορείς να τα προμηθευτείς;

Τα μηχανήματα της Biotek μπορείς να τα βρεις στο http://eshop.24beauty-academy.gr ή να κάνεις τη παραγγελία σου τηλεφωνικά στα 210 3000 409 ή 211 215 4527.
Είμαστε στη διάθεση κάθε επαγγελματία beauty expert τόσο για σεμινάρια όσο και για τα αναλώσιμα που θα χρειαστείτε. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!