Πώς επιτυγχάνεται ένα τέλειο αποτέλεσμα στο ημιμόνυμο μακιγιάζ; | Your Permanent Beauty Academy

Πώς επιτυγχάνεται ένα τέλειο αποτέλεσμα στο ημιμόνυμο μακιγιάζ;

Πρέπει σε καιρό κρίσης να επενδύω σε επιπλέον σπουδές και σεμινάρια;
14/12/2017
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ / 5-14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
19/12/2017

Είναι μια ερώτηση που ακούμε συχνά τόσο από τους πελάτες μας, όσο και από τους μαθητευόμενους. Ένας έμπειρος PMU Artist έχει την εμπειρία αλλά και τα εργαλεία  (Ξυλάκι μέτρησης φρυδιών που αποτελεί πατέντα της  Ναταλία Babenko, Διαβήτη μέτρησης φρυδιών, Μολύβια σχεδιασμού φρυδιών, ματιών και χειλιών και βέβαια τον εξοπλισμό αλλά και τις χρωστικές της  Ιταλικής εταιρίας BIOTEK –leader στο χώρο των αναλώσιμων του ημιμόνιμου μακιγιάζ).

Μέσα από τα εκπαιδευτικά  σεμινάρια της Ακαδημίας Your Permanent Beauty Academy ο εκπαιδευόμενος αποκτά όλη την τεχνογνωσία (θεωρητική και πρακτική). Οι εκπαιδευόμενοι και μελλοντικοί  PMU Artists, μαθαίνουν στη συνέχεια τις τεχνικές του ημιμόνιμου μακιγιάζ που αφορούν τα φρύδια, τα βλέφαρα και τα χείλη και βασικές αρχές προσωπολογίας  (τα πρότυπα ομορφιάς, τις γραμμές και την ανάλυση προσώπου, τις τεχνικές για εξισορρόπηση αδύνατων και δυνατών σημείων ενός προσώπου, χρωματολογία κλπ).

Μέσω της γνώσης, μαθαίνοντας συνεχώς νέες τεχνικές και αποκτώντας εμπειρία και αυτοπεποίθηση ο ειδικός PMU Artist αξιολογεί όλο και με μεγαλύτερη σιγουριά το κάθε περιστατικό και μπορεί να προσαρμόσει μια ή και πολλές τεχνικές μαζί ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο των προσδοκιών του πελάτη αλλά και του ειδικού που επιμελείται το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Σημασία έχει ο PMU Artist να έχει πάθος για τη δουλειά του, να ξέρει να ακούει τις ανάγκες αλλά και τις πιθανές ανασφάλειες του πελάτη και να μπορεί να αντιστέκεται στις παράλογες απαιτήσεις  που θα επιφέρουν ένα άσχημο αποτέλεσμα.

Όπως στον πόλεμο δεν πάμε χωρίς  την πρόθεση να νικήσουμε, χωρίς όπλα ή με αμφίβολης ποιότητας πρώτες ύλες  έτσι κινούμαστε και κατά την ώρα της δουλειάς μας. Τότε είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα θα μάς δικαιώσει και θα αποτελέσει και την καλύτερη διαφήμισή μας!