Πρέπει σε καιρό κρίσης να επενδύω σε επιπλέον σπουδές και σεμινάρια; | Your Permanent Beauty Academy

Πρέπει σε καιρό κρίσης να επενδύω σε επιπλέον σπουδές και σεμινάρια;

Τί είναι το Βeauty Blossom / International Beauty Congress που διαφημίζετε στα social media;
12/12/2017
Πώς επιτυγχάνεται ένα τέλειο αποτέλεσμα στο ημιμόνυμο μακιγιάζ;
19/12/2017

Η απάντησή μας είναι πως επιβάλλεται. Γιατί; Διότι η επιμόρφωση σε εξελίσσει ως αισθητικό ή makeup artist. Σήμερα, το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί μονόδρομο για μεγάλο μέρος ανθρώπων, ακόμη κι αυτών που μέχρι πρότινος δεν το γνωρίζανε ως τεχνική υπηρεσία ή είχαν ενδοιασμούς. Η αναζήτηση της ομορφιάς είναι αντιστρόφως ανάλογη με την οικονομική κρίση. Οι άνθρωποι επενδύουν στην περιποίηση και σε αισθητικές παρεμβάσεις γιατί τους αναπτερώνει το ηθικό και παράλληλα τους βοηθά κοινωνικά και επαγγελματικά.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί την κορωνίδα στο χώρο της ομορφιάς.  Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι ανταγωνιστική/ος και να ξέρεις κάθε νέα εξέλιξη και τεχνική.

Παρακολουθώντας τα κορυφαία σεμινάρια και μετεκπαιδευτικά προγράμματα  ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ακαδημία “Your Permanent Beauty Academy” αποκτάς όλη την τεχνογνωσία για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.

Η συνεχής επιμόρφωση αποτελεί εργαλείο γνώσης που απομακρύνει την ανεργία και συγχρόνως ανταποκρίνεται στην ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να είναι όμορφος και ελκυστικός. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο κλάδος της αισθητικής -γενικά μιλώντας- αγγίζει στην Ελλάδα της κρίσης μόλις το 12%. Ποσοστό πολύ μικρό σε σχέση με άλλους επαγγελματικούς κλάδους .

Επένδυσε στην επιστήμη σου για να στο ανταποδώσει!