Τί είναι το Βeauty Blossom / International Beauty Congress που διαφημίζετε στα social media; | Your Permanent Beauty Academy

Τί είναι το Βeauty Blossom / International Beauty Congress που διαφημίζετε στα social media;

Microblading Kit της Βiotek. Tί περιλαμβάνει και που μπορώ να το αγοράσω;
07/12/2017
Πρέπει σε καιρό κρίσης να επενδύω σε επιπλέον σπουδές και σεμινάρια;
14/12/2017

Πρόκειται για την ευκαιρία της επαγγελματικής σου ζωής και το πιστεύουμε χωρίς καμία υπερβολή! Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά πραγματοποιείται 2ημερο event  International Brow & LashCongress  στις 18 & 19 Μαρτίου 2018, στο Athens Plaza στο Σύνταγμα.

Απευθύνεται  σ’ όσους θέλουν να  δικτυωθούν , να προβάλουν τις δεξιότητές τους και συγχρόνως να διδαχθούν νέες τεχνικές.
Οι συμμετέχοντες θα είναι απ’ όλη την Ελλάδα καθότι δε νοείται επαγγελματίας που δε θέλει να γίνεται καθημερινά πιο ανταγωνιστικός, λόγω γνώσεων.

 Στο BB Congress 2018 οι 15 παρευρισκόμενοι ομιλητές αποτελούν την αφρόκρεμα της διεθνούς αγοράς! Με κινητήριο δύναμη την πολυετή πείρα τους αλλά και την κοφτερή αντίληψή τους, οι καταξιωμένοι εισηγητές του εν λόγω συνεδρίου θα φωτίσουν και θα δώσουν απαντήσεις στα πιο σημαντικά ζητήματα του κλάδου, θα μοιραστούν το πάθος τους αλλά κυρίως τα μεγάλα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ που αποτελούν προίκα και αξία ανεκτίμητη για τον επαγγελματία που αγαπά τη δουλειά του και ονειρεύεται διάκριση και αύξηση της πελατείας του.

15 Top International Speakers -με επικεφαλείς την κ. Ναταλία Babenko και Elena Rusaleva – 960 λεπτά διαλέξεων, χωρίς να ταξιδέψεις και να τους αναζητήσεις έναν προς έναν.  Πόσο συχνά σου δίνεται μια ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ γι’ αυτό το ανεκτίμητο διήμερο γνώσεων;

Πάντα η γνώση αποτελεί επένδυση. Ποτέ δεν ξέρουμε τα πάντα, γιατί η γνώση δεν είναι στείρα!

Κόστος Συνεδρίου: Lash Day: 300€, Brow Day: 350€ Brow & Lash Days: 600€
*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και η προσφορά ισχύει 31/12

Για περισσότερες πληροφορίες & κράτηση θέσης: 210 3000 402 (καθημερινές 12:00-18:00)
www.bbcongress.com (σύντομα διαθέσιμο)

Εσύ,  θα λείπεις;