Πόσο σημαντική είναι η εμφάνιση της ειδικού και του χώρου εργασίας της για τους πελάτες της; | Your Permanent Beauty Academy

Πόσο σημαντική είναι η εμφάνιση της ειδικού και του χώρου εργασίας της για τους πελάτες της;

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒEAUTY GREECE / ΜAGIC SHADING! Η ΝΕΑ τάση στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών by Natalia Babenko
20/10/2017
Στο σεμινάριο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ θα εκπαιδευτώ στις χρωματικές αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσω την τέλεια απόχρωση για την κάθε εφαρμογή;
26/10/2017

Η εικόνα σας όπως και ο χώρος στον οποίο εργάζεστε είναι το διαβατήριό σας προκειμένου να αποδείξετε σε πρώτο χρόνο πως είστε καλαίσθητη, ενδιαφέρεστε για την ομορφιά και την υγεία και έχετε αίσθηση του καλού γούστου.

Μην  ξεχνάμε πως μια όμορφη και καθαρή παρουσία πάντα προδιαθέτει θετικά τον/ την πελάτισσα. Αν εσείς δεν αγαπάτε τον εαυτό σας και δεν τον σέβεστε πώς θα πείσετε τους γύρω σας;
Αυτό φυσικά, δε σημαίνει πως πρέπει να είστε μοντέλο και απρόσιτη. Η εικόνα σας πρέπει να είναι ιδιαιτέρως φιλική και ευγενική και να έχετε υπομονή και διάθεση να ασχοληθείτε με τον κάθε πελάτη σας, ακόμη και αν κάποιες φορές δεν έχετε μεταξύ σας καλή χημεία.

Πουλάτε υπηρεσίες ομορφιάς άρα μαζί μ’ αυτές και τη δική σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως και εσείς θα πρέπει να έχετε εφαρμόσει πάνω σας ημιμόνιμο μακιγιάζ τόσο για να έχετε μια άψογη εικόνα όσο και για να αποδείξετε πως πιστεύετε στην τεχνική και στη μέθοδο που δουλεύετε.
Πρέπει να είστε ντυμένες κομψά και απλά και να φοράτε κατά την εφαρμογή ιατρική μπλούζα και τον εξοπλισμό προστασίας τόσο της δικής σας όσο και του πελάτη.

Ο χώρος που δουλεύετε πρέπει πάντα να είναι σχολαστικά καθαρός, τα εργαλεία σας αποστειρωμένα και φυσικά όλα να είναι ταχτοποιημένα. Η εικόνα της ευταξίας ηρεμεί τόσο εσάς όσο και τον πελάτη σας, δίνοντάς του μια αίσθηση ασφάλειας.
Πρέπει ο χώρος αναμονής να είναι φιλόξενος. Να διαθέτει περιοδικά, έντυπα ενημέρωσης, τηλεόραση, μουσική τύπου lounge και βέβαια καφέ και νερό.

Ο διάκοσμος, οι καρέκλες και τα κρεβάτια εφαρμογής  δεν πρέπει να είναι ετεροχρονισμένα ή σπασμένα  γιατί αυτό παρουσιάζει μια ένδειξη πως και στη δουλειά σας δε γνωρίζετε τις νέες τεχνικές. Τα χρώματα των τοίχων πρέπει να είναι ζεστά και η επίπλωση λυτή αλλά κομψή και λειτουργική. Δεν είναι απαραίτητο να επενδύσετε σε ακριβή επίπλωση. Εδώ μετράει περισσότερο το σύνολο της εικόνας. Μην ξεχνάτε, τέλος, πως το μπάνιο σας πρέπει να λάμπει.