Στο σεμινάριο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ θα εκπαιδευτώ στις χρωματικές αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσω την τέλεια απόχρωση για την κάθε εφαρμογή; | Your Permanent Beauty Academy

Στο σεμινάριο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ θα εκπαιδευτώ στις χρωματικές αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσω την τέλεια απόχρωση για την κάθε εφαρμογή;

Πόσο σημαντική είναι η εμφάνιση της ειδικού και του χώρου εργασίας της για τους πελάτες της;
24/10/2017
Αν ολοκληρώσω και τις δύο βαθμίδες σπουδών στην Ακαδημία σας, θα γίνω το ίδιο καλή στη δουλειά όπως η δασκάλα μου;
31/10/2017

Κατά την εκπαίδευσή σου στη Your Permanent Beauty Academy, θα μάθεις να κάνεις τις δικές σου μείξεις χρωμάτων, μέσω διαφόρων ασκήσεων τόσο στο θεωρητικό μέρος της εκπαίδευσής σου όσο και στο πρακτικό, ώστε να επιτύχεις το τέλειο τόνο που αναζητάς για την πελάτισσά σου. Βέβαια, όσο μεγαλύτερη εξοικείωση αποκτάς με τα βασικά χρώματα και κάνεις πειραματισμούς τόσο θα αποκτάς περισσότερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Είναι δεδομένο πως μέσα από το σεμινάριο θα πάρεις τις κατευθυντήριες γραμμές αλλά το πόσο καλή θα γίνεις εξαρτάται από την αίσθηση του γούστου σου, την ατομική σου προσπάθεια και βέβαια το πάθος σου για να διαπρέψεις. Μην ξεχνάς πως κανείς δε γεννήθηκε με γνώσεις και πείρα. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να βάζουμε στόχους.

H Biotek διαθέτει πληθώρα χρωστικών ημιμόνιμου μακιγιάζ τόσο για τα φρύδια όσο και για τα χείλη και τα μάτια. Όλα τα χρώματα της Biotek είναι υποαλλεργικά και διαθέτουν Πιστοποιητικό (Certificate). Mία ΝΕΑ σειρά χρωστικών για τα φρύδια είναι η BROWS INTENSE. Πρόκειται για 6 αποχρώσεις μακράς διαρκείας για ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και ειδικά για τα λιπαρά δέρματα.

Αυτά είναι:
OCRA:  είναι ένα ζεστό διορθωτικό χρώμα σχεδιασμένο να καμουφλάρει τα γκρίζα φρύδια και να τα επαναφέρει σε φυσικό καφέ χρώμα

CAMEL: είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με ξανθά μαλλιά. Αυτό το χρώμα περιέχει ελάχιστη ποσότητα από πράσινο για να αντισταθμίσει την ερυθρότητα των ανοιχτόχρωμων επιδερμίδων.

BRONZE: είναι ένα χρώμα κατάλληλο τόσο για ξανθιές όσο και καστανόξανθες περιπτώσεις. Καθ’όλη τη διάρκεια του Ημιμόνιμου μακιγιάζ δεν κοκκινίζει καθόλου.

TERRE: είναι το ιδανικό χρώμα για τις καστανές. Δεν είναι πολύ θερμό ούτε πολύ ψυχρό χρώμα, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

BROWNIE: είναι το απόλυτα ισορροπημένο σοκολατί χρώμα κατάλληλο για καστανές περιπτώσεις με μεσογειακή επιδερμίδα.

ARABICA: είναι κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες. Είναι ένα θερμό σκούρο καφέ χρώμα μελετημένο με σκοπό να εξισορροπήσει την πράσινη τάση των λιπαρών μεσογειακών επιδερμίδων.

— www.eshop.24beauty-academy.gr —