Προϊόντα pmu: επέλεξε τα σωστά για να κάνεις MONO επιτυχημένες δουλειές | Your Permanent Beauty Academy

Προϊόντα pmu: επέλεξε τα σωστά για να κάνεις MONO επιτυχημένες δουλειές

Σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην 24beauty-academy!
29/01/2020
Γιατί να μάθετε την τεχνική Lamination
12/02/2020

Τα προϊόντα που επιλέγει ο κάθε επαγγελματίας που ασχολείται με το Ημιμόνιμο μακιγιάζ καθορίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος που προσφέρει. Βελόνες, αναλώσιμα, αλλά κυρίως, χρωστικές! Το προϊόν που δίνει τη φυσικότητα και τη λάμψη που επιθυμεί η πελάτισσά σας και καθορίζει το αποτέλεσμα στα μάτια της!

Δεν είναι όλες οι χρωστικές το ίδιο καλές και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και η χώρα προέλευσης της εταιρείας και αν είναι πιστοποιημένη.

Στην Your Permanent Beauty Academy χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα και χρώματα της ΒΙΟΤΕΚ!

Με έδρα το Μιλάνο, η εταιρία προμηθεύει τους κορυφαίους του PMU σε όλον τον κόσμο. Και όχι τυχαία καθώς πρόκειται για χρώματα που συμμορφώνονται με όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την ασφάλεια του καταναλωτή, είναι υποαλλεργικά και απόλυτα σταθερά, που σημαίνει πως δεν πρασινίζουν ή γκριζάρουν με την πάροδο του χρόνου. Τα χρώματα ΒΙΟΤΕΚ δεν χρειάζονται μίξεις με βάσεις χρωμάτων, αντιθέτως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ατόφια για να δημιουργήσουν γοητευτικά αποτελέσματα. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι αναμιγνύοντας διαφορετικές αποχρώσεις ΒΙΟΤΕΚ μπορείς να δημιουργήσεις όλη τη γκάμα των χρωμάτων και να καλύψεις κάθε πιθανή ανάγκη των πελατών σου.

H ΒΙΟΤΕΚ πρωτοπορεί

Η σειρά “INTENSE”  παρουσιάζει εντονότερες χρωστικές  για τα χείλη και τα φρύδια, που διαρκούν περίπου 6 με 9 μήνες. Χρωστικές για τα φρύδια, τα χείλη και τα βλέφαρα, που δείχνουν στο δέρμα όπως ακριβώς υπόσχονται. Μπες ΕΔΩ και δες όλη την γκάμα των χρωστικών Ημιμόνιμου μακιγιάζ, οι οποίες αποδίδουν πιστά την απόχρωση που βλέπεις.

Εμπιστευθείτε και εσείς τη σειρά: Αναζητείστε χρωστικές για χείλη  (αναζητείστε τις “Rouge Intense”) είναι η ιδανική λύση για όσες γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν μια πιο extreme απόχρωση όπως καρπουζί ή κοραλλί για λίγο. Για την περιοχή των φρυδιών, επιλέξτε ανάμεσα από τα χρώματα της “Brow Intense”, με μια γκάμα χρωμάτων που θα καλύψει και τις πιο απαιτητικές πελάτισσές σας! Η σειρά είναι ιδανική και για πιο λιπαρά δέρματα που ούτως ή άλλως χρειάζονται γρηγορότερη ανανέωση.

Τα χρώματα που χρησιμοποιείτε, μετά την επιλογή του κατάλληλου μηχανήματος, αποτελούν τον βασικό παράγοντα της επιτυχίας σας. Ακόμη και αν έχετε επιλέξει κάτι διαφορετικό, μπορείτε να συμβουλευτείτε την Your Permanent Beauty Academy για το πώς μπορείτε να εμπλουτίσετε τη γκάμα σας με τα κορυφαία προϊόντα ΒΙΟΤΕΚ όπως όλοι οι top PMU Artists ανά τον κόσμο.

Για παραγγελίες καλείτε στο 210 3000 409 (καθημερινές 09:00-16:00)

Your Permanent Beauty Academy