Σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην 24beauty-academy! | Your Permanent Beauty Academy

Σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην 24beauty-academy!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Εκπαιδεύσου στην 24beauty-academy και απόκτησε μηχάνημα ΒΙΟΤΕΚ!
20/01/2020
Προϊόντα pmu: επέλεξε τα σωστά για να κάνεις MONO επιτυχημένες δουλειές
06/02/2020

Γίνε ειδικός, παρακολουθώντας σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στην 24beauty-academy!

Αν το μακιγιάζ για σένα δεν είναι απλό χόμπι, αλλά πάθος και όνειρο, γιατί να μην το κάνεις επάγγελμα; Ασχολείσαι επαγγελματικά με κάποιον από τους κλάδους της ομορφιάς; Είσαι μακιγιέρ, lash extensionist, ή αισθητικός, και ψάχνεις πως να αυξήσεις το εισόδημά σου; Στην ακαδημία μας θα βρεις την γνώση και εξειδίκευση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις το επάγγελμά σου.

Τα σεμινάρια Ευρωπαϊκών προδιαγραφών:

Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν να δημιουργούν τέλεια σχήματα χαρακτηριστικών προσώπου, βασιζόμενοι στους κανόνες προσωπολογίας, χρωματολογίας και τη δημιουργικότητά τους. Η βασική φιλοσοφία μας είναι οι μαθητές να αποκτήσουν τις σωστές βάσεις για να έχουν την δυνατότητα της επιτυχημένης μετέπειτα εξέλιξής τους στο απαιτητικό επάγγελμα του Permanent MakeUp Artist.

  1. Θεωρία και Χρωματολογία
  2. Τεχνικές φρυδιών, ματιών & χειλιών
  3. Υγιεινή χώρου & εργαλείων
  4. Ιστορικό πελατών
  5. Μηχανήματα & προϊόντα που χρειάζεται μια επαγγελματίας
  6. Πρακτική σε χαρτί, Latex και σε φυσικό μοντέλο

Τα φρύδια έχουν την τιμητική τους αφού αυτή είναι και η βάση του ημιμόνιμου – όλη η θεωρία και η χρωματολογία, αλλά θα είναι και ο μεγαλύτερος όγκος των μελλοντικών ραντεβού σας.  Ουσιαστικά πρόκειται  για το πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο εκμάθησης ημιμόνιμο τατουάζ,  το οποίο διδάσκεται από την Ναταλία Babenko, Master trainer της BIOTEK MILANO.

Παρακολούθησε τα σεμινάρια Ημι-μόνιμου Μακιγιάζ και μάθε πολλές τεχνικές Ημι-μόνιμου Τατουαά, όπως Microblading, Τρίχα- Τρίχα, Ελαφρά Σκίαση, Full Lips, Lash Liner,. Τεχνικές που αφορούν την κάθε περιοχή του προσώπου (φρύδια, βλέφαρα, χείλη). Τα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί ώστε να μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των εκπαιδευόμενων. Γίνε ειδικός στις τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ μέσα από τα σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζ,. Σπουδές Ευρωπαϊκών προδιαγραφών με πιστοποιητικό από την 24beauty-academy.gr!

Λ. Βασιλέως Γεωργίου 16, Χαλάνδρι

210-3000409