Προλαβαίνω να εκπαιδευτώ στο ημιμόνιμο μακιγιάζ ώστε οι πελάτισσες μου το Πάσχα να απολαύσουν τις υπηρεσίες μου; | Your Permanent Beauty Academy

Προλαβαίνω να εκπαιδευτώ στο ημιμόνιμο μακιγιάζ ώστε οι πελάτισσες μου το Πάσχα να απολαύσουν τις υπηρεσίες μου;

Εσύ, γνωρίζεις τις χρωστικές Brows Intense της BIOTEK;
15/02/2018
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ / 10-19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
22/02/2018

Η απάντησή μας είναι καταφατική. Άλλωστε, κάθε περίοδος έχει τους δικούς της λόγους να είναι κατάλληλη προς εκπαίδευση. Ο τομέας του ημιμόνιμου μακιγιάζ, όπως έχουμε πει, είναι σε άνθιση στη χώρα μας και δε γνωρίζει τη λέξη ανεργία.

Κάνοντας τώρα την εγγραφή σου σε σεμινάρια μπορείς να διδαχθείς τις βασικές τεχνικές του ημιμόνιμου μακιγιάζ  στα φρύδια, στα χείλη και στα βλέφαρα ώστε να μπορέσεις να προετοιμάσεις το πελατολόγιό σου για να έχει ολοκληρώσει τις δύο συνεδρίες του πριν το καλοκαίρι.

Εμείς, στην Ακαδημία  ημιμόνιμου μακιγιάζ  “Your Permanent Beauty Academy” πιστεύουμε πως  για να χαρακτηρισθεί κάποιος PMU Artist οφείλει να γνωρίζει άριστα όλες τις βασικές τεχνικές τις οποίες και διδάσκουμε.

Στο θεωρητικό αλλά και πρακτικό σεμινάριο οι σπουδαστές μαθαίνουν μέσω των 3 φυσικών μοντέλων/ ανά σπουδαστή, να ξεχωρίζουν και να αξιολογούν με ασφάλεια  το κάθε περιστατικό ώστε να επιλεγεί η ορθή τεχνική για τον κάθε πελάτη.

Τα σεμινάρια της ακαδημίας μας περιλαμβάνουν την εκμάθηση των βασικών τεχνικών Ημι-μόνιμου μακιγιάζ: Τρίχα-Τρίχα, Ελαφρά Σκίαση, Μicroblading, Full Lips, Semi-Full Lips, Κλασικό Eyliner & Lashliner καθώς και πλούσια θεματολογία θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων για την επίτευξη πολύ καλής γνωστικής βάσης, απαραίτητης για κάθε αρχάριο ή επαγγελματία.

Σε περίπτωση που ήδη έχεις προβεί στο βασικό κύκλο του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών έφτασε η στιγμή να εξελίξεις τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σου κάνοντας ένα σεμινάριο για ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη και στα βλέφαρα (advanced course), προκειμένου να μάθεις τις νέες τεχνικές, να γνωρίσεις νέα προϊόντα και να συναγωνιστείς τους συναδέλφους σου.

Πώς μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες ή να κάνω κράτηση για την παρακολούθηση σεμιναρίου;

Υπάρχουν τρεις τρόποι κράτησης θέσης:

  • Να κάνεις online κράτηση
  • Να τηλεφωνήσεις στο: 210 3000 409
  • Να στείλεις e-mail στο info@24beauty-academy.gr

Η Your Permanent Beauty Academy είναι η καλύτερη επιλογή εκμάθησης ημιμόνιμου μακιγιάζ. Γιατί να μην εκπαιδευτείς με τους κορυφαίους;  Είσαι η προτεραιότητά μας και θέλουμε να μάθεις από τους leaders της αγοράς σωστά όλες τις τεχνικές και τα μυστικά του επαγγέλματος!