Εσύ, γνωρίζεις τις χρωστικές Brows Intense της BIOTEK; | Your Permanent Beauty Academy

Εσύ, γνωρίζεις τις χρωστικές Brows Intense της BIOTEK;

Η τεχνική “Τρίχα-Τρίχα” στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών δεν είναι το Microblading;
13/02/2018
Προλαβαίνω να εκπαιδευτώ στο ημιμόνιμο μακιγιάζ ώστε οι πελάτισσες μου το Πάσχα να απολαύσουν τις υπηρεσίες μου;
22/02/2018

Όπως γνωρίζουμε, η απόχρωση της φυσικής μας τρίχας -στα φρύδια- διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γι’ όλους την ίδια απόχρωση διότι δεν ταιριάζει με τον τόνο  της επιδερμίδας και βέβαια και με την όψη των μαλλιών. Σκοπός άλλωστε είναι ένα αποτέλεσμα φυσικό, που κρύβει χρόνια ανορθώνοντας το βλέμμα προσδίδοντας ένταση κι ερωτισμό στα μάτια.

Η Ιταλική εταιρία BIOTEK θέλοντας να προφέρει πολλαπλές επιλογές στις PMU Artists και να εγγυηθεί μια απόχρωση που ανταποκρίνεται 100% στις ανάγκες κάθε πελάτη δημιούργησε μια σειρά 6 αποχρώσεων που προφέρει διάρκεια κι απαντά στους κανόνες υγιεινής κι ασφάλειας χωρίς να προκαλεί αλλεργίες ή και άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Μπορείτε να αναζητήσετε τις αποχρώσεις μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://eshop.24beauty-academy.gr/ και είναι βέβαιο πως θα σάς λύσουν τα χέρια, προσφέροντάς σας την ευελιξία να κάνετε ακόμη και ανάμειξη των χρωμάτων- αν αυτό κριθεί απαραίτητο -προκειμένου να επιτύχετε την απόχρωση που χρειάζεστε.

Οι βασικές αποχρώσεις είναι οι εξής:

  • OCRA: είναι ένα ζεστό διορθωτικό χρώμα σχεδιασμένο να καμουφλάρει τα γκρίζα φρύδια και να τα επαναφέρει σ’ ένα  φυσικό καφέ μεσογειακό  χρώμα.
  • CAMEL: είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με ξανθά μαλλιά. Αυτό το χρώμα περιέχει ελάχιστη ποσότητα από πράσινο για να αντισταθμίσει την ερυθρότητα των ανοιχτόχρωμων επιδερμίδων.
  • BRONZE: είναι ένα χρώμα κατάλληλο τόσο για ξανθιές όσο και καστανόξανθες περιπτώσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ δεν κοκκινίζει καθόλου.
  • TERRE: είναι το ιδανικό χρώμα για τις καστανές. Δεν είναι πολύ θερμό ούτε πολύ ψυχρό χρώμα, κατάλληλο γι’ όλους τους τύπους δέρματος.
  • BROWNIE: είναι το απόλυτα ισορροπημένο σοκολατί χρώμα κατάλληλο για καστανές περιπτώσεις με μεσογειακή επιδερμίδα.
  • ARABICA: είναι κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες. Είναι ένα θερμό σκούρο καφέ χρώμα μελετημένο με σκοπό να εξισορροπήσει την πράσινη τάση των λιπαρών μεσογειακών επιδερμίδων.

Μην ξεχνάτε πως οι χρωστικές της BIOTEK είναι το δεξί σας χέρι για να επιτύχετε το αποτέλεσμα που αξίζει κι ονειρεύονται οι πελάτες σας!