Σεμινάρια Εxtension Βλεφαρίδων στη Your Permanent Beauty Academy!

Σεμινάρια Εxtension Βλεφαρίδων στη Your Permanent Beauty Academy by Liountmila Vertikova!

Δυναμικό πρόγραμμα σπουδών 2019 στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ by Your Permanent Beauty Academy!
29/11/2018
Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ έχει την τιμητική του το Δεκέμβριο & η Your Permanent Beauty Academy σου δίνει tips επιτυχίας!
12/12/2018

Ο καταλληλότερος τρόπος να εξελιχθείς ως Permanent Beauty Artist είναι τα σεμινάρια extension βλεφαρίδων. Και όπως πάντα η Your Permanent Beauty Academy σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις δίπλα σε μία από τις κορυφαίες Eyelash Experts στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, παρακολουθώντας κάποιο σεμινάριο της Liountmila Vertikova θα αποκτήσεις γερές βάσεις και θα μπορέσεις αμέσως να ξεκινήσεις τις δικές σου εφαρμογές. Είτε είσαι αρχάρια είτε θες να περάσεις στις εφαρμογές βλεφαρίδων με όγκο, το 2019 θα βρεις το κατάλληλο σεμινάριο που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Αναλυτικότερα:

  • 4-5 Φεβρουαρίου 2019 Σεμινάριο Τοποθέτησης Extension Βλεφαρίδων One by One (για αρχάριους)
  • 25-26 Μαρτίου 2019 Σεμινάριο Τοποθέτησης Extension Βλεφαρίδων Russian Volume (για προχωρημένους)

Τα τμήματα είναι πάντα ολιγομελή και πραγματοποιούνται υπό την πλήρη καθοδήγηση και επιτήρηση της Liountmila Vertikova. Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρία, ασκήσεις και πρακτική σε φυσικά μοντέλα. Ενώ στο τέλος του κάθε σεμιναρίου θα λάβεις πιστοποιητικό παρακολούθησης. Κάλεσε στο 210 3000 409 (καθημερινές 10:00-18:00) και μάθε περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να μην χάσεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς στην τέχνη των extension βλεφαρίδων από την κορυφαία στην Ελλάδα!

Your Permanent Beauty Academy & Liountmila Vertikova ενώνουν τις δυνάμεις τους και σου δίνουν την μοναδική ευκαιρία να γίνεις η καλύτερη Eyelash Extentionist! Να θυμάσαι πως η γνώση δεν σταματά ποτέ, ενώ η συστηματική εξάσκηση σε κάνει κορυφαία επαγγελματία!