Η YPBA σου δίνει tips για έναν σωστό προγραμματισμό Δεκεμβρίου!

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ έχει την τιμητική του το Δεκέμβριο & η Your Permanent Beauty Academy σου δίνει tips επιτυχίας!

Σεμινάρια Εxtension Βλεφαρίδων στη Your Permanent Beauty Academy by Liountmila Vertikova!
05/12/2018
Henna Brows Seminar by Your Permanent Beauty Academy! Δήλωσε συμμετοχή άμεσα για να εκπαιδευτείς στην πιο super hot τεχνική παγκοσμίως!
19/12/2018

Κάθε χρόνο το Δεκέμβριο η δουλειά των Permanent makeup artists αυξάνεται κατακόρυφα καθώς όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι προετοιμασμένες και με άψογο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ τις Γιορτές. Σαν απόλυτα σωστή επαγγελματίας που είσαι πρέπει να έχεις υπολογίσει ακριβώς τα αναλώσιμα που θα χρειαστείς ώστε να μπορέσεις να βάλεις τα ραντεβού σου σε τάξη και να ικανοποιήσεις χωρίς παράπονα το κοινό σου.

Για να μην αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα θα πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής απλά βήματα:

➡ Άρχισε να κλείνεις ραντεβού από τώρα: μην περιμένεις να εξυπηρετήσεις όλες τις πελάτισσες κοντά στις γιορτές.  Έτσι θα έχεις εικόνα για το πόσο πιεσμένο θα είναι το πρόγραμμά σου και θα μπορείς να κάνεις και αλλαγές αν προκύψει ανάγκη. Πιθανές ακυρώσεις ή μετατοπίσεις ραντεβού δεν θα σε επηρεάσουν πολύ και θα μπορείς να ελιχθείς με άνεση.

➡ Παράγγειλε από τώρα αναλώσιμα και υλικά: για να είσαι πανέτοιμη να εξυπηρετήσεις όλες τις ενδιαφερόμενες θα πρέπει να εφοδιαστείς με αναλώσιμα, χρώματα και βελόνες από τώρα! Πλησιάζοντας στις γιορτές οι καθυστερήσεις και οι ελλείψεις αυξάνονται, ενώ να θυμάσαι πως και η ΒΙΟΤΕΚ θα παραμείνει κλειστή κάποιες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Για να μην ξεφύγεις στο ελάχιστο από τον προγραμματισμό σου, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις σου έγκαιρα.

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά στο 210 3000 409 καθημερινά 10.00 – 18:00 ή στο e-shop μας https://eshop.24beauty-academy.gr/!

Επωφελήσου από την μεγάλη ζήτηση και δημιούργησε ποιοτικά αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τους πελάτες σου όλο τον χρόνο που έρχεται! Έχεις αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και αν ακολουθήσεις και τα special tips της Your Permanent Beauty Academy αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πιο παραγωγικά!