Τι νέο υπάρχει στις τεχνικές ομορφιάς και πως μπορώ να το μάθω; | Your Permanent Beauty Academy

Τι νέο υπάρχει στις τεχνικές ομορφιάς και πως μπορώ να το μάθω;

Πως θα πετύχω το τέλειο σχήμα φρυδιών
02/07/2019
Απορίες πελατισσών – Πως να απαντήσω;
30/07/2019

Κάποιες έχετε τελειώσει σχολές αισθητικής και ψάχνετε κάποια νέα υπηρεσία Ομορφιάς και κάποιες είστε επαγγελματίες στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ,και θέλετε να μάθετε άλλες τεχνικές ημιμόνιμου, εκτός του Microblading φρυδιών.

Για τις αισθητικούς, ο χώρος του Ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι η φυσική συνέχεια του επαγγέλματός σας! Έχοντας ασχοληθεί με την φροντίδα της ομορφιάς, μετά το peeling, τα scrubs και τον καθαρισμό, οι τεχνικές του ημιμόνιμου θα αναδείξει την δουλειά σας. Μαθαίνοντας τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ, θα προσφέρετε στις πελάτισές σας, το τέλειο πρόσωπο! Οι επαγγελματίες που ήδη γνωρίζετε κάποια τεχνική, η εξειδίκευση σε νέες, η γνώση κι άλλων περιοχών όπως π.χ. η βάση των βλεφάρων, θα απογειώσει την γκάμα των υπηρεσιών σας.

Lash Liner (η βάση των βλεφάρων)

Μάθετε την τεχνική της διακριτικής μαύρης γραμμής μέσα στις βλεφαρίδες, και δώστε στις πελάτισές σας το αποτέλεσμα πιο πυκνών βλεφαρίδων.

Τρίχα-Τρίχα» (hair stroke)

Η πιο νέα και πλέον η πιο δημοφιλής τεχνική, η οποία σας επιτρέπει να σχεδιάσετε μεμονωμένες τρίχες, σαν να ήταν φυσικές. Ελάτε να μάθετε “τοποθέτηση» νέων τριιχών, σύμφωνα με τον τρόπο που μεγαλώνουν οι φυσικές, και  όχι απλά σχεδιάζοντας ίσιες γραμμές τη μία δίπλα στην άλλη. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι μια από τις πιο δύσκολες και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες διδάσκονται στο 1ο μέρος των σεμιναρίων της ακαδημίας μας.

«Ελαφρά Σκίαση» (Shading)

Μια πολύ όμορφη τεχνική που προτιμάται όταν έχουμε ομοιόμορφη τριχοφυΐα στα φρύδια και επιθυμούμε να τα τονίσουμε ή να τελειοποιήσουμε το σχήμα. Μαθαίνοντας την, θα ξέρετε να συμβουλέψετε μια πελάτισσα, που ήρθε για κάποια άλλη  τεχνική.

Hμι-Μόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών (Full Lips)

Η γνώση τεχνικών για τα χείλη, σας δίνει τη δυνατότητα να τελειοποιήσετε ή αλλάξετε το σχήμα, να διορθώσετε ασυμμετρίες, και να δώσετε πιο ελκυστικό και ζωηρό χρώμα! Βοηθήστε την πελάτισσα σας να διαλέξει το χρώμα που θα τη συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάμεσα από τα 10 χρώματα της Rouge Intense της Biotek, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το e-shop της ακαδημίας, σε ειδικές τιμές που παρέχουμε στις εκπαιδευόμενες μας!

Οι παραπάνω τεχνικές, μαζί με θεωρία, πρακτική σε latex και φυσικά μοντέλα, διδάσκονται στο σεμινάριο ALL IN ONE, 16 – 25 Σεπτεμβρίου 2019, στους χώρους της ακαδημίας μας, Βασιλέως Γεωργίου 16, Χαλάνδρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210-3000409.