Εσύ, ακόμη αφήνεις για την τελευταία στιγμή την εγγραφή σου στο 1o BB Congress; | Your Permanent Beauty Academy

Εσύ, ακόμη αφήνεις για την τελευταία στιγμή την εγγραφή σου στο 1o BB Congress;

Είναι απαραίτητο ως PMU Artist να διαφημίζω τη δουλειά μου στα social media; Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος;
01/02/2018
Το ήξερες πως με τις χρωστικές ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών της Biotek μπορείς να δημιουργήσεις την τέλεια απόχρωση;
08/02/2018

Το International Brow & Lash Congress, που διοργανώνεται στις 18-19 Μαρτίου, για πρώτη φορά στην Αθήνα, αποτελεί μια κορυφαία πρόταση γνώσης για όσους είναι PMU Artists. Είναι μια ευκαιρία δικτύωσης με συναδέλφους σας, αλλά κι ένας οικονομικά προσιτός τρόπος να γνωρίσετε όπως έχουμε πει νέες επαναστατικές τεχνικές και μυστικά της δουλειάς μας από κορυφαίους ομιλητές κι ανθρώπους που θα σάς μεταλαμπαδεύσουν όσα εκείνοι χρησιμοποιούν πρακτικά στην καθημερινή τους εργασία.

Το μεγαλύτερο Διεθνές Συνέδριο για τους επαγγελματίες του ημιμόνιμου μακιγιάζ και των Extension Βλεφαρίδων είναι επένδυση και επιπλέον γνώση που είναι εφόδιο για όποιον θέλει να αυξήσει την πελατεία του και να κάνει την επαγγελματική διαφορά.  Μην ξεχνάμε πως δεν αρκούν ποτέ όσα  ήδη γνωρίζουμε δεδομένου πως η γνώση και οι τεχνικές μέρα με την ημέρα εξελίσσονται.

Στο Beauty Blossom Congress θα έχετε τη μοναδική δυνατότητα να εκπαιδευτείτε και να παρακολουθήσετε πολλά Workshops και Live Demonstrations των μεγαλύτερων, παγκοσμίως καταξιωμένων επαγγελματιών των δυο παραπάνω κλάδων. Παράλληλα με το συνέδριο, διοργανώνεται διαγωνισμός Championship μεταξύ επαγγελματιών του Permanent Makeup και Eyelash Extension που θα αναδείξει τους κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες, με έπαθλο εκτός από την προβολή και τα βραβεία και πολλά δώρα μεγάλης αξίας!!!!

Στις διαδραστικές ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν από καθηγητές από τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Εσθονία, τη Λιθουανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, το Ισραήλ, το Καζακστάν και φυσικά την Ελλάδα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τεχνικές της Μόνιμης Ομορφιάς αλλά θα γίνουν οι ίδιοι μέρος των ραγδαίων εξελίξεων σ’ έναν κλάδο που μεταλλάσσεται με ταχείς ρυθμούς!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου, αναγνωρισμένοι διερμηνείς θα μεταφράζουν ζωντανά, παράλληλα με την ροή των ομιλιών, από τη Ρωσική, Αγγλική ή άλλη γλώσσα στην Ελληνική και αντίστροφα, κάνοντας τη διεξαγωγή του Συνεδρίου πιο εύκολη! Με αυτόν τον τρόπο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέτει ερωτήματα στους ομιλητές και να λαμβάνει άμεσα απάντηση!

 

Μη χάσεις το συνέδριο και άδραξε την ευκαιρία να κάνεις τώρα την εγγραφή σου σε πιο προνομιακή τιμή, δεδομένου πως από 15/2/2018 οι τιμές θα τροποποιηθούν.

 

Για πληροφορίες και  έγκαιρη κράτηση θέσεων μη διστάσεις να επικοινωνήσεις στα τηλέφωνα: 210 3000 402, 211 111 2677. Επιπλέον πληροφορίες μπορείς να βρεις στην σελίδα www.bbcongress.com