Είναι απαραίτητο ως PMU Artist να διαφημίζω τη δουλειά μου στα social media; Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος; | Your Permanent Beauty Academy

Είναι απαραίτητο ως PMU Artist να διαφημίζω τη δουλειά μου στα social media; Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος;

Με ποια κριτήρια διαμορφώνονται οι τιμές στο ημιμόνιμο μακιγιάζ;
30/01/2018
Εσύ, ακόμη αφήνεις για την τελευταία στιγμή την εγγραφή σου στο 1o BB Congress;
06/02/2018

Κάθε επαγγελματίας καλείται να θυμίζει την παρουσία του καθημερινά και να αποδεικνύει πως «υπάρχει» μεταξύ του ανταγωνισμού κι έχει δουλειά. Αυτό σημαίνει πως επιβάλλεται να διαφημίζεται. Όσο πιο πολύ προβάλλεται τόσο ευκολότερα προσελκύει υποψήφιους πελάτες.

Ένας οικονομικός και μετρίσιμος τρόπος είναι τα social media. Δεν είναι το μοναδικό μέσο προβολής καθώς ένα marketing mix πάντα επιφέρει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Όμως, μέσω των Facebook, Instagram, Printerest και Twitter μπορείτε να θυμίζετε την παρουσία σας.

Επίσης, να θυμάστε πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Αυτό σημαίνει πως μαζί μ’ ένα συνοδευτικό κείμενο ή μια προσφορά η εικόνα ενός «ανθρώπου» με το πριν και το μετά που θα εστιάζει στη λεπτομέρεια  μαγνητίζει το βλέμμα ενός  εν δυνάμει πελάτη.

Να θυμάστε πως συγχρόνως θα πρέπει να προβάλετε την επωνυμία σας μέσω του λογοτύπου σας. Αν μπορείτε να εκμαιεύσετε και τα θετικά σχόλια των πελατών σας τα οποία και θα αναγράφονται ως σχόλια αποκτάτε προστιθέμενη αξία.

Ο σκοπός είναι να κτίσετε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες σας, να απαντάτε στα ερωτήματά τους, να νιώθουν πως είστε σε θέση να αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και να τους εμπνεύσετε ασφάλεια.

Η προβολή σας πρέπει να γίνεται συστηματικά και σε όλα τα επικοινωνιακά εργαλεία. Επενδύστε στον τομέα αυτό είτε μόνοι σας, είτε με τη βοήθεια ενός social media expert. Όσο πιο «επιθετικά» αλλά έντιμα «παίζετε» τόσο η προσπάθειά σας θα αποδίδει καρπούς.