Το ήξερες πως με τις χρωστικές ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών της Biotek μπορείς να δημιουργήσεις την τέλεια απόχρωση; | Your Permanent Beauty Academy

Το ήξερες πως με τις χρωστικές ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών της Biotek μπορείς να δημιουργήσεις την τέλεια απόχρωση;

Εσύ, ακόμη αφήνεις για την τελευταία στιγμή την εγγραφή σου στο 1o BB Congress;
06/02/2018
Η τεχνική “Τρίχα-Τρίχα” στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών δεν είναι το Microblading;
13/02/2018

Οι χρωστικές της Ιταλικής εταιρίας BIOTEK δικαίως θεωρούνται οι καλύτερες παγκοσμίως. Πρόκειται για εγκεκριμένα και ευρωπαϊκών προδιαγραφών προϊόντα που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν κάθε PMU Artist να κάνει τις δικές της μείξεις χρωμάτων με ασφάλεια προκειμένου να δώσει στα χείλη της/του πελάτη την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα του αλλά και στις απαιτήσεις της ζωής και της δουλειάς του.

Οι χρωστικές ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών της Biotek είναι προϊόντα πιστοποιημένα που καθημερινά ελέγχονται κι αναπτύσσονται στα εργαστήρια της μητρικής εταιρίας.

Δικαίως είναι πρώτα σε ζήτηση σ’ όλο τον κόσμο δεδομένου πως διασφαλίζουν τη σιγουριά πως το τελικό αποτέλεσμα της PMU Artist  θα είναι άψογο στα χείλη του/ της πελάτη.

Προτιμείστε τις χρωστικές ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών της Biotek γιατί το τελικό αποτέλεσμα που θα έχετε δημιουργήσει  θα κρατήσει χωρίς να ξεθωριάζει ή να αλλάξει χρώμα και βέβαια χωρίς να προκαλεί αλλεργίες ή άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες που είναι επιβλαβείς.

Οι χρωστικές ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών της Biotek αποτελούν σύμμαχο της/ του κάθε δημιουργού που θέλει η δουλειά του να δίνει χαρά στους πελάτες του, ικανοποίηση και βέβαια μην ξεχνάμε πως ο ευχαριστημένος άνθρωπος δε διστάζει να το επικοινωνήσει στον κύκλο του.

Επενδύστε λοιπόν στο ταλέντο σας και στο πάθος της δουλειάς σας με τις καλύτερες χρωστικές της παγκόσμιας αγοράς. Η επιτυχία σας είναι διασφαλισμένη και η απόσβεσή τους θα δείτε πως γίνεται πολύ γρήγορα δεδομένου πως επιτρέπει όπως προείπαμε πολλές προσμίξεις.

Για παραγγελίες μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.eshop.24beauty-academy.gr ή να καλέσετε στο 210 3000 409