Μόλις αποφοίτησα από την Ακαδημία ημιμόνιμου μακιγιάζ “Your Permanent Beauty Academy”. Πώς να ξεκινήσω να εργάζομαι; | Your Permanent Beauty Academy

Μόλις αποφοίτησα από την Ακαδημία ημιμόνιμου μακιγιάζ “Your Permanent Beauty Academy”. Πώς να ξεκινήσω να εργάζομαι;

Από τί εξαρτάται η τελειότητα στην δουλειά σου;
12/10/2017
Τα 4 πιο συχνά λάθη που πρέπει να αποφεύγουν οι αρχάριοι PMU Artists
19/10/2017

Καλώς ήρθες μελλοντική συνάδελφε στον πολύ απαιτητικό αλλά προσοδοφόρο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ.  Προκειμένου να αποκτήσεις εμπειρία και να νιώσεις άνεση και αυτοπεποίθηση θα πρέπει να αξιοποιήσεις ευθύς αμέσως όσα έμαθες κοντά μας.
Αυτό σημαίνει πως για να μην ξεχάσεις όσα διδάχτηκες θα πρέπει να κάνεις ευθύς αμέσως πρακτική εξάσκηση σε φίλους και συγγενείς.

Αμέσως μετά τις καλύτερες δουλειές σου θα πρέπει να τις διαφημίζεις και να τις προβάλεις είτε στα social media, είτε στην προσωπική σου ιστοσελίδα, είτε με video στο YouTube.
Συγχρόνως, μπορείς να στέλνεις βιογραφικά σημειώματα σε ινστιτούτα που σ’ ενδιαφέρουν και έχουν φήμη ώστε να αποτελέσουν για σένα μια καλή «μαγιά» προϋπηρεσίας.  Μην ξεχνάς άλλωστε πως όσο πιο απαιτητικό είναι το περιβάλλον που εργάζεσαι τόσο πιο ωφέλιμο είναι για σένα διότι συνδέεις το όνομά σου με τους καλύτερους της αγοράς.

Τέλος, μπορείς να επικοινωνείς συχνά με την Ακαδημία ημιμόνιμου μακιγιάζ  “Your Permanent Beauty Academy”, διότι πολύ συχνά λαμβάνουμε αιτήματα από ινστιτούτα που αναζητούν τους καλύτερους σπουδαστές μας είτε για να κάνουν πρακτική εξάσκηση, είτε για να καλύψουν θέσεις εργασίας.

Όπως και να έχει αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ό,τι αφήνεις σ’ αφήνει. Αυτό σημαίνει πως  πρέπει να παρακολουθείς σεμινάρια, να πηγαίνεις σε εκθέσεις, να βλέπεις πολλά video και τεχνικές από sites του εξωτερικού και να προσπαθείς συνεχώς να συνδέεις το όνομά σου με τους leaders της αγοράς.

Σού ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!